ГУ ДСНС України у Київській області

10 Березня, 2023 р., 11:45
Зробіть навчання ваших дітей пізнавальним і корисним для їхньої безпеки!
08 Березня, 2023 р., 16:04
Під час знайомства господарі частини розповіли дітям про основні небезпеки, пов’язані з використанням вогню, ймовірними джерелами пожеж, нагадали правила безпеки, розповіли, як діяти у разі надзвичайної ситуації, та що робити, аби їй запобігти. Особливу увагу своїх юних гостей надзвичайники звернули на небезпеку виявлення вибухонебезпечних чи невідомих предметів, пояснивши, що торкатися незнайомих предметів небезпечно для життя, оскільки вони можуть містити вибухові речовини.
08 Березня, 2023 р., 16:02
8 березня рятувальники Білоцерківського районного управління провели рейд на березі річки Рось в смт Володарка, основною метою якого є нагадування громадянам правил безпечної поведінки під час перебування на водних об’єктах.
08 Березня, 2023 р., 12:59
У побуті чадний газ є продуктом неповного згорання палива — вугілля, газу, бензину. Найбільша небезпека отруїтися чадним газом існує у помешканнях, що опалюються автономно природним газом, дровами чи вугіллям.
06 Березня, 2023 р., 17:22
Працівники ДСНС нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Мешканцям пояснили, що з настанням холодів почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. Люди, намагаючись зігрітися, використовують електрообігрівачі, саморобні нагрівальні прилади, а також експлуатують пічне опалення. Як наслідок – масштабні пожежі будинків, господарчих будівель, лазень та, навіть, загиблі та травмовані. Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.
28 Лютого, 2023 р., 11:46
У кого з вас є бажання випробувати власні сили та отримати навички рятувальника, запрошуємо долучитися до Руху юних пожежних-рятувальників Київщини.
22 Лютого, 2023 р., 10:23
Працівники ДСНС нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Мешканцям пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. Люди, використовують електричні, саморобні нагрівальні прилади, палять у ліжку. Як наслідок – масштабні пожежі будинків, господарчих будівель, лазень та, навіть, загиблі та травмовані. Користуючись нагодою рятувальники нагадали населенню про дії населення під час сигналу "Повітряна тривога".
17 Лютого, 2023 р., 08:06
Працівники ДСНС провели з мешканцями міста інструктажі стосовно запобігання нещасних випадків на воді взимку, а також нагадали як потрібно діяти у випадку коли людина провалилася під лід. Всім проінформованим було наголошено, що виходити на лід можна лише у випадку достатньої товщини льоду. Наприкінці профілактичних бесід кожному вручили наочну агітацію у вигляді листівок застережливого характеру.
16 Лютого, 2023 р., 08:18
Під час заходу рятувальники розповіли дошкільнятам про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Фахівці ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.