ГУ ДСНС України у Київській області

20 Жовтня, 2023 р., 14:56
19 жовтня о 17:36 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу між селами Тарган - Пархомівка Володарської громади.
18 Жовтня, 2023 р., 19:17
Чимала кількість горючих матеріалів в оселях формує значне горюче навантаження й створює умови для швидкого поширення пожежі. А наш сучасний побут насичений різними електроприладами, що за неправильної експлуатації, пошкодження чи роботи в аварійних режимах також здатні призвести до виникнення пожеж. Однак у більшості випадків вирішальним є особиста обережність  кожного та уважність до власної безпеки.
13 Жовтня, 2023 р., 17:10
Під час інструктажу рятувальниками наголошено на дотриманні правил пожежної безпеки, звернуто увагу на використання електроприладів, на порядку дій у разі виникнення пожеж.
13 Жовтня, 2023 р., 17:04
З метою зменшення кількості пожеж працівники Білоцерківського районного управління проводять з громадянами профілактичні бесіди. Так, 13 жовтня фахівці Служби порятунку поспілкувалися з мешканцями Володарської селищної територіальної громади. Рятувальники нагадали мешканцям про заборону спалювання трави і сухих залишків та ознайомили їх з розмірами штрафних санкцій у разі вчинення даного правопорушення, передбачених чинним законодавством.  
13 Жовтня, 2023 р., 16:55
З метою забезпечення безпечного навчального процесу в освітніх закладах 13 жовтня працівники Білоцерківського районного управління провели  урок безпеки та  інструктаж щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу "Повітряна тривога" з учнями РУДОСІЛЬСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.
03 Жовтня, 2023 р., 15:10
Головне управління ДСНС України у Київській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».
26 Вересня, 2023 р., 17:00
Під час знайомства господарі частини ознайомили гостів з побутом рятувальників провівши екскурсію по підрозділу, розповіли про основні небезпеки, пов’язані з використанням вогню, ймовірними джерелами пожеж, нагадали правила безпеки, розповіли, як діяти у разі надзвичайної ситуації, та що робити, аби їй запобігти. Особливу увагу надзвичайники звернули на небезпеку виявлення вибухонебезпечних чи невідомих предметів, пояснивши, що торкатися незнайомих предметів небезпечно для життя, оскільки вони можуть містити вибухові речовини.
14 Вересня, 2023 р., 18:50
На місце події направлено особовий склад 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Володарка.
08 Вересня, 2023 р., 12:00
Під час профілактичного рейду рятувальники роз’яснили мешканцям смт Володарка, які перебували на березі місцевої водойми заходи безпечного відпочинку на воді.
08 Вересня, 2023 р., 11:56
А ви чули про добровільний пожежний рух? Він об’єднує мешканців громади та розвиває культуру пожежної безпеки. Після створення мережі підрозділів добровільної пожежної охорони (ДПО) час очікування пожежників у віддалених населених пунктах значно скорочується: з 40–70 до 5–20 хвилин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних