ГУ ДСНС України у Київській області

05 Червня, 2024 р., 10:45
4 червня рятувальниками Білоцерківського районного управління було проведено профілактичні бесіди стосовно безпечного використання джерел живлення з суб'єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території Володарської СТГ.
04 Червня, 2024 р., 10:17
03 червня рятувальниками Білоцерківського районного управління було проведено профілактичні бесіди стосовно безпечного використання джерел живлення з суб'єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території Володарської СТГ.
03 Червня, 2024 р., 08:20
02.06.2024 року о 15.45 на пункт звязку  6-ДПРЧ смт Володарка надійшло повідомлення, що в Білоцерківському районі, Володарської СТГ на автодорозі сполучення Завадівка - Лобачів впало  три дерева на проїжджу частину та перекрило дві смуги руху.
03 Червня, 2024 р., 08:15
02.06.2024 року о 16.13 на пункт звязку  6-ДПРЧ смт Володарка надійшло повідомлення, що в Білоцерківському районі, Володарської СТГ на перехресті автодоріг Ожегівка - Матвіїха впало дерево на проїжджу частину та перекрило  рух.
02 Червня, 2024 р., 16:50
З метою запобігання виникненню пожеж в природних екосистемах, 2 червня рятувальники Білоцерківського районного управління провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Володарської селищної територіальної громади.  
01 Червня, 2024 р., 15:29
З метою попередження кількості пожеж у природних екосистемах працівники Білоцерківського РУ 1 червня провели рейдове відпрацювання лісових масивах Володарської СТГ. Під час заходу рятувальники спільно з лісниками Володарського лісництва Філії ДП "Білоцерківське лісове господарство" ДП «Ліси України» радили громадянам не розпалювати багать у зелених зонах, на відкритих територіях та поблизу сільгоспугідь, адже ці дії можуть призвести до негативних наслідків.
01 Червня, 2024 р., 10:12
З метою запобігання виникненню пожеж в природних екосистемах, 31 травня рятувальники Білоцерківського районного управління провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Володарської селищної територіальної громади.  
31 Травня, 2024 р., 10:53
З метою запобігання виникненню пожеж в природних екосистемах, 30 травня рятувальники Білоцерківського районного управління провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Володарської селищної територіальної громади.  
31 Травня, 2024 р., 08:24
30 травня рятувальниками Білоцерківського районного управління було проведено профілактичні бесіди стосовно безпечного використання джерел живлення з суб'єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території Володарської громади.
29 Травня, 2024 р., 14:32
Під час знайомства господарі частини ознайомили гостів з побутом рятувальників провівши екскурсію по підрозділу, розповіли про основні небезпеки, пов’язані з використанням вогню, ймовірними джерелами пожеж, нагадали правила безпеки, розповіли, як діяти у разі надзвичайної ситуації, та що робити, аби їй запобігти. Особливу увагу надзвичайники звернули на небезпеку виявлення вибухонебезпечних чи невідомих предметів, пояснивши, що торкатися незнайомих предметів небезпечно для життя, оскільки вони можуть містити вибухові речовини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних