Оголошення

01 Березня, 2024 р., 10:04
04 БЕРЕЗНЯ: с. Лобачів, с. Нове Життя, с. Зрайки, с. Брідок;
26 Лютого, 2024 р., 17:56
З метою координації дій між державними органами, підприємствами, установами, організаціями незалежно від відомчої підпорядкованості і форми власності, посадовими особами та громадянами в питаннях дотримання діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєнь, а також обговорення питань щодо профілактики та ліквідації хвороб бджіл заплановано проведення семінару на якому розглядатимуться питання:
23 Лютого, 2024 р., 16:30
Відповідно до Положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального підприємства, установи, організації, закладу Володарської селищної ради, затвердженого рішенням Володарської селищної ради від 17.06.2022 № 691-17-П-VIII, рішення Володарської селищної ради від 22.12.2023 № 1167-36(ІІ)-VIII «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРКА», рішення виконавчого комітету Володарської селищної ради від  22.12.2023 № 339 «Про проведення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРКА» та за результатами засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРКА» від 23.02.2024 переможцем конкурсу визнано Ольгу Кучер.
22 Лютого, 2024 р., 13:33
Відповідно до повідомлення Київської філії ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» 26.02.2024 з 08:00 по 15:00 буде тимчасово припинено газопостачання у багатоквартирному житловому будинку за адресою: вул. Армійська, 12, с-ще Володарка.
22 Лютого, 2024 р., 10:54
З глибоким сумом повідомляємо про смерть від важкої хвороби Соколова Дмитра Андрійовича, щирої людини, доброго товариша, відповідального керівника, який усе своє трудове життя присвятив розвитку, надбанню та збереженню культурної спадщини Володарської громади. Дмитро Андрійович почав свій трудовий шлях директором Мармуліївського сільського будинку культури, потім, з невеликими перервами, протягом 30 років очолював відділ культури району, а в останні роки трудового життя працював туризмознавцем, методистом Володарського будинку культури.
21 Лютого, 2024 р., 18:30
З 15.03.2024 на вулицях селища Володарка КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ВОЛОДАРКА» будуть встановлені сміттєві баки для збирання твердих побутових відходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних