Оголошення

29 Квітня, 2022 р., 10:56
Звертаємо увагу жителів області, керівників підприємств, установ та організацій. Київська обласна військова адміністрація не розсилає жодних листів із проханнями стати учасником будь-яких благодійних програм. Такі розсилки ніщо інше, як фейк та шахрайство.
28 Квітня, 2022 р., 16:17
Від сьогодні на базі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти можна пройти онлайн-версію: https://testportal.gov.ua/nmt-projdy-demonstratsijnyj.../ демонстраційного варіанту національного мультипредметного тесту.
28 Квітня, 2022 р., 16:05
Голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує робочі поїздки у громади району, під час яких ознайомлюється з роботою гуманітарних штабів, станом наповнення бюджетів громад, ходом весняно-польових робіт, надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та жителям деокупованих територій тощо.
28 Квітня, 2022 р., 13:25
Володарська селищна рада повідомляє про те, що на заправці "Авіас" селища Володарка продається бензин.
27 Квітня, 2022 р., 18:58
Сьогодні, 27 квітня, виконавчий комітет селищної ради ухвалив рішення №101 від 27.04.2022 р. «ПРО ПРОДАЖ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ НА ТЕРИТОРІЇ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ».
27 Квітня, 2022 р., 15:16
Україна належить до п’ятірки світових експортерів меду. Пасіки до війни були зареєстровані в кожній області нашої держави – їх налічувалося понад 45 тис. Бджолосімей – більш ніж 2 млн. Війна порушила плани бджолярів, але незважаючи на неї, наразі активно триває підготовка до сезону медозбору.
26 Квітня, 2022 р., 10:20
Україна – центр Європейського континенту. Наша територія має колосальний природний і ресурсний потенціал, неоціненну й багату культурну спадщину. Може тому так часто ми потерпаємо від ворожих навал. Багато трагедій та руйнувань довелося пережити не одному поколінню українців. І нині ми великою ціною відстоюємо право бути вільними та незалежними.
26 Квітня, 2022 р., 08:19
Фахівці Держспецзв'язку застерігають: російські хакери здійснюють дедалі більше кібератак, спрямованих проти звичайних українців. Крім того, зростає кількість інформаційно-психологічних операцій проти українського населення в соцмережах та месенджерах.
25 Квітня, 2022 р., 14:45
Володарська селищна рада висловлює вдячність волонтерам - прихожанам собору Святої Софії в Римі, Громадській організації «Інститут суспільних ініціатив» та Благодійному фонду «Криниця Якова» за надану гуманітарну допомогу для наших захисників України та бійців територіальної оборони.
24 Квітня, 2022 р., 16:24
Нагадуємо, під час комендантської години заборонено пересуватися населеними пунктами, бути на вулиці та відвідувати інші громадські місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних