Оголошення

21 Квітня, 2022 р., 14:21
Портал warcrimes.gov.ua – головна платформа збору доказів воєнних злочинів та злочинів проти людяності Російської Федерації в Україні.
21 Квітня, 2022 р., 13:47
Сьогодні 57-й день героїчного спротиву нашого народу проти російської навали. У двадцять першому столітті, у центрі Європи – ми, українці, вкотре виборюємо своє право мати вільну, демократичну державу.
20 Квітня, 2022 р., 14:22
Нагадуємо, під час комендантської години заборонено пересуватися населеними пунктами, бути на вулиці, відвідувати інші громадські місця. Виключення – наявність у людини спеціальної перепустки встановленого зразка та посвідчення особи.
19 Квітня, 2022 р., 17:00
20 КВІТНЯ У СЕЛАХ ЛОГВИН ТА МИХАЙЛІВКА ВІДБУДЕТЬСЯ ВИВІЗ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ ВІД НАСЕЛЕННЯ.
19 Квітня, 2022 р., 15:13
Цієї неділі, 24 квітня, християни східного обряду величають Воскресіння Ісуса Христа.
19 Квітня, 2022 р., 14:59
Крім населених пунктів Гостомельської селищної ради, де комендантську годину посилено. Триватиме до 06:00 години 20 квітня.
19 Квітня, 2022 р., 13:55
Сьогодні, 19 квітня, у приміщенні Володарської селищної ради за участі головного фахівця відділу організації заходів цивільного захисту Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у Київській області Ольги Білокінь та фахівця з реагування 12-ДПРЗ ГУ ДСНС України в Київській області Владислава Євницького відбулися навчання та консультації з питань цивільного захисту населення у разі виникнення надзвичайної ситуації. А саме: як діяти під час атаки із застосуванням хімічної зброї; як поводитися при ядерному вибуху. Також учасники заходу були ознайомленні з основними засобами захисту органів дихання.
19 Квітня, 2022 р., 13:37
Володарська селищна рада повідомляє, що БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ТРІНІТІ УКРАЇНА» у середу, 20 квітня 2022 року, з 12-00 надаватиме гуманітарну допомогу на території магазину "Невинне містечко", який знаходиться на Каштановій алеї смт Володарка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.