Оголошення

26 Травня, 2022 р., 16:25
Солдат самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи Кащенко Михайло Миколайович, 22 вересня 1970 року народження, був призваний за мобілізацією 24 лютого 2022 року.
25 Травня, 2022 р., 21:26
Володарська селищна рада повідомляє про те, що завтра, 26 травня, на заправці "Energy Plus" буде реалізовуватися бензин та дизельне паливо.
25 Травня, 2022 р., 14:40
З метою підтримки діяльності мікро-, малих та середніх підприємств, що постраждали від збройної агресії з боку російської федерації та інформаційної підтримки підприємницької діяльності представників малого та середнього підприємництва департамент економіки та цифровізації Київської обласної військової адміністрації (далі - департамент) інформує, що Міжнародна організація з міграції (МОМ) - Агентство ООН з питань міграції в межах проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW), оголошує конкурс грантів для підтримки мікропідприємств та самозайнятих осіб у Львівській, Закарпатській, Київській (окрім м. Київ), Чернігівській та Сумській областях.
25 Травня, 2022 р., 13:55
Володарська селищна рада повідомляє про те, що сьогодні, 25 травня, з 14:00 на заправці "Energy Plus" буде реалізовуватися дизельне паливо.
24 Травня, 2022 р., 16:54
Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Благодійний Фонд «Відродження Загальнолюдських цінностей» IAHV Ukraine в особі директора Наталії Толстової та Артема Ковалика вкотре нам допомагають. Цього разу ми отримали від Фонду медикаменти та турнікети для військовослужбовців.
20 Травня, 2022 р., 10:25
У теперішній нелегкий для країни час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги важливо знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди є… Українці – жителі Європи продовжують активно долучатися до збору та передачі гуманітарних вантажів в Україну. Серед них багато володарчан. І наші земляки невтомно працюють, організовують збирання, транспортування продуктів харчування, одягу, засобів гігієни саме для наших жителів і людей, які тимчасово оселилися на Володарщині.
19 Травня, 2022 р., 14:01
Володарська селищна рада повідомляє, що з метою виконання доручення Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області від 03.05.2022 № Д-43-22, відповідно до листа Володарського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області від 05.05.2022 № Вих-10-24.3/72-22, протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Володарської селищної ради від 19.05.2022 № 13 відомчою лабораторією КП «ВОЛОДАРКА» проведено лабораторні дослідження якості питної води на підпорядкованих джерелах централізованого водопостачання громади на відповідність вимогам ДСанПіН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».
18 Травня, 2022 р., 21:28
Президент Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду проєкт закону "Про продовження строку дії воєнного стану". Він передбачає продовження воєнного стану в Україні на 90 діб. Також на 90 діб буде продовжено строк проведення загальної мобілізації.
17 Травня, 2022 р., 11:40
Про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомості
13 Травня, 2022 р., 14:52
З 15 травня в Київській області та в місті Києві комендантська година розпочинатиметься на годину пізніше. Тимчасові обмеження діятимуть щодня з 23:00 до 5:00. Такі заходи запроваджуються до 22 травня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних