Новини

05 Жовтня, 2023 р., 11:49
Солдат 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Макодзьоба Сергій Сергійович загинув, захищаючи Україну від російських загарбників, поблизу Вугледара Донецької області 16 лютого 2023 року.
05 Жовтня, 2023 р., 11:30
З метою збереження та зміцнення здоров’я, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді 4 жовтня 2023 року на Володарському селищному стадіоні «Колос»  відбулась першість Володарської селищної територіальної громади з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 4-5, 6-7, 8-9 класів закладів загальної середньої освіти на призи фіналістки Олімпійських ігор та чемпіонату світу, МСМК  Юлії Кревсун (Гуртовенко).
05 Жовтня, 2023 р., 08:51
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Володарської селищної територіальної громади.
04 Жовтня, 2023 р., 11:04
3 жовтня секретар Володарської селищної ради Сергій Миколаєнко, спільно із заступниками селищного голови, керуючим справами та начальником відділу освіти, провів зустріч із директором, вчителями фізкультури та представниками батьківського комітету Володарського ліцею імені Мельника, які звернулися із важливим питанням – відсутністю зручних місць для занять фізичною активністю для учнів ліцею.
03 Жовтня, 2023 р., 15:10
Головне управління ДСНС України у Київській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».
02 Жовтня, 2023 р., 20:00
Відповідно до рішення сесії Володарської селищної ради від 22 вересня  2023 року № 1066-33-VIII «Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА»», наказу начальника відділу культури та туризму Володарської селищної ради від 02 жовтня 2023 року № 38 «Про проведення конкурсу на посаду директора  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА»» інформуємо, що подача документів для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА» триває до 01 листопада 2023 року.
02 Жовтня, 2023 р., 18:09
01 жовтня світова спільнота відзначала Міжнародний день осіб похилого віку. Турбота про людей старшого покоління є одним із найважливіших завдань нашого суспільства. З віком людина стає більш вразливою і потребує додаткової допомоги та догляду. У відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг Володарської селищної ради проживає 23 особи, про яких щоденно піклуються працівники закладу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних