Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області

09 Грудня, 2021 р., 13:20
АЛГОРИТМ (послідовність)  ДІЙ ПРИ ЗВЕРНЕННІ ФІЗІЧНОЇ ОСОБИ про порушення, що спричинило шкоду її правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому середовищу чи безпеці держави (використання, розповсюдження незареєстрованих ГМО у відкритих системах)
07 Жовтня, 2021 р., 09:53
З 01.07.2017 року  набрали чинності Рішення Ради Євразійської економічної  комісії від 30.11.2016 року № 157 “Про затвердження Єдиних карантинних фітосанітарних вимог, які пред’являються до підкарантинної продукції та підкарантинним об’єктам  на митному кордоні та на митній території Євразійського економічного союзу”,   № 158 “Про затвердження єдиного переліку карантинних об’єктів Євразійського економічного союзу”,  № 159 “Про затвердження Єдиних правил і норм забезпечення карантину рослин на митній території Євразійського економічного союзу”.        
20 Вересня, 2021 р., 11:47
Управління фітосанітарної безпеки та фітосанітарних заходів на кордоні Голового управління Держпродспоживслужби у Київській області повідомляє, що від заходів, проведених восени у саду, багато в чому залежить урожай плодових дерев наступного року. Тому не варто відправляти дерева на зимівлю в занедбаному вигляді.
02 Вересня, 2021 р., 14:00
З початком посівних робіт розпочинається і сезон реалізації насіннєвого матеріалу, підвищується попит на нього, одночасно з цим зростає ризик придбати неякісне (фальсифіковане) насіння. 
11 Серпня, 2021 р., 14:05
Підвищення ефективності селекції та насінництва має важливе значення для розвитку агропромислового комплексу. Україна володіє значним за обсягом сортовим потенціалом різних сільськогосподарських культур, у тому числі зернових, технічних (льону-довгунця), картоплі, овочевих, та кормових культур. Особливо велике значення у виробництві продуктів рослинництва має насінництво, адже тільки через насіння будь-який сорт чи гібрид реалізує свій урожайний потенціал. Насіння – один з основних засобів сільськогосподарського виробництва, його найважливішої галузі – землеробства. Воно є носієм біологічних і господарських властивостей рослин. Тому від якості насіння в значній мірі залежить майбутній урожай.
21 Липня, 2021 р., 11:59
Алейродіди (Aleyrodidae) або білокрилки - це сімейство дрібних рівнокрилих комах, яке об'єднує понад півтори тисячі видів. Білокрилка є дуже небезпечною комахою, яка може серйозно нашкодити овочевим, садовим та ягідним культурам. При всьому різноманітті видів цього шкідника в довжину представники родини сягають від 1,3 до 3 мм. За зовнішнім виглядом вони трохи схожі на молеподібних лускокрилих. У них біле або жовтувато-червоне тіло з темними цятками, а їхні 4 крила, що складаються будиночком, укриті білим борошнистим пилоподібним нальотом. Шкоди завдають личинки, німфи та імаго, живлячись соком рослин, при цьому вони виділяють липку солодку масу, на якій розмножуються сажкові гриби (Cladosporiumsp.). Грибний наліт ускладнює асиміляцію листками вуглекислого газу та призводить до загального пригнічення рослин. Пошкоджені листки скручуються і засихають.
20 Липня, 2021 р., 12:59
Вимоги до якості збирання насінницьких посівів більш високі, ніж до збирання посівів продовольчого і кормового призначення, оскільки важливо не тільки зібрати високий урожай, а й отримати насіння з високими посівними якостями.
10 Червня, 2021 р., 11:30
Сортова сертифікація 2021р.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних