Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області

29 Травня, 2023 р., 08:39
Самі нітрати малотоксичні, але в організмі під впливом кишкової мікрофлори вони відновлюються у нітрити, які є токсичнішими. Одним з основних механізмів їхньої токсичної дії є перетворення гемоглобіну в метгемоглобін.
12 Травня, 2023 р., 08:02
Статтею 13 Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення"
09 Травня, 2023 р., 16:02
Закон України «Про безпечність та гігієну кормів» (далі – Закон) визначає правові та організаційні засади гарантування безпечності кормів у процесі їх виробництва, обігу та використання, зокрема встановлює вимоги щодо гігієни, маркування, пакування та представлення кормів, регулює відповідні суспільні відносини між операторами ринку та органами державної влади.
26 Квітня, 2023 р., 09:40
Білоцерківський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє про те, що у відповідності до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів», наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 лютого 2016 року № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам» (далі – Порядок), зареєстрований в Мін'юсті 12 березня 2016 року за № 382/28512 (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства економіки № 142-22 від 21.01.2022), з 15.02.2022 викладений у новій редакції.
10 Квітня, 2023 р., 10:27
Стихійна торгівля продуктами харчування – загроза епідемічного добробуту населення. Торгівля «з рук» на вулицях, у дворах, скверах та в інших невстановлених місцях заборонена, оскільки ці продукти харчування не відповідають санітарним нормам.
13 Лютого, 2023 р., 14:31
09 лютого 2023 року Білоцерківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області за участю відділу захисту рослин, фітосанітарної діагностики та прогнозування Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області, за участю представників територіальних громад Білоцерківського району, аграріїв, представників суб’єктів господарювання в галузі бджільництва, громадські організації бджолярів та зацікавлених громадян, провели онлайн - нараду на ZOOM платформі на тему: «Профілактика отруєння бджіл пестицидами та порядок реєстрації пасік».
19 Грудня, 2022 р., 10:59
У зв’язку з військовою агресією російської федерації, на території Київської області фіксуються перебої електропостачання, що впливає на роботу торговельних закладів, а саме на електроживлення холодильних вітрин, холодильних та морозильних камер, де зберігаються продукти харчування, і це може вплинути на їх безпечність.
03 Листопада, 2022 р., 16:50
Якщо плануєте садити дерева в осінній період, то орієнтуватися слід на початок листопаду, коли ріст дерев зупинився. І закінчити треба за 3-4 тижні до встановлення стійкої морозної погоди. Якщо зробити це раніше, то може статися, що придбані саджанці все ще не ввійшли у фазу спокою і при пересадці не приживуться. Якщо пізніше – великий ризик підмерзання кореневої системи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних