Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області

19 Вересня, 2022 р., 11:05
Улюблений сезон цієї небезпечної хвороби   літо-осінь, коли господині активно займаються консервацією продуктів. Саме консерви – овочеві, фруктові, грибні, м’ясні, рибні стають основною причиною захворювання. А також споживання копченостей, в’яленої та сушеної риби, особливо приготовлених у домашніх умовах з порушенням гігієни, та продукція, упакована під вакуумом.
15 Вересня, 2022 р., 08:29
Використання генетично модифікованих організмів регулюється Законом України  ст.1  від 31 травня 2007 року №1103-V  «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів» генетично модифікований організм, живий змінений організм (ГМО) - будь-який організм, у якому генетичний матеріал був змінений за допомогою штучних прийомів переносу генів, які не відбуваються у природних умовах.  Обов’язковою умовою використання ГМО у відкритій системі є наявність методів і методик їх ідентифікації, розроблених за міжнародними стандартами та затверджених в установленому порядку в Україні.  Ст.13 ЗУ № 1103-ІV забороняється вивільнення у навколишнє природне середовище ГМО до їх державної реєстрації, крім вивільнення в навколишнє середовище при проведенні випробовувань.
13 Вересня, 2022 р., 15:48
В Україні почастішали випадки отруєння в’яленою, копченою, соленою або консервованою рибою.
02 Вересня, 2022 р., 18:49
Наступив час збирання грибів. Але війна в Україні внесла серйозні корективи в наше життя, тому вирушати в ліс категорично заборонено!
20 Липня, 2022 р., 13:06
Що ми знаємо про якісні показники зерна і що вони характеризують?
19 Травня, 2022 р., 09:50
Сказ - це гостра зоонозна вірусна хвороба. До сказу сприйнятливі всі теплокровні, в тому числі і людина. Зазвичай захворювання проявляться паралічами та закінчуються смертю.
17 Травня, 2022 р., 15:45
Отруєння бджіл у більшості випадків відбувається через несвоєчасну інформацію бджолярів про час, місце та характер хімічних обробок полів з боку організацій, що проводять таку роботу, порушення ними правил застосування пестицидів та безконтрольне використання небезпечних для бджіл препаратів. Часто отруєння відбувається при авіаційних обробках або коли проходить обприскування при підвищеній силі вітру (більше 5 м/с). При цьому виникає знос препарату до зони інтенсивного льоту бджоли або безпосередньо на територію пасіки.
10 Травня, 2022 р., 14:09
Україна належить до п’ятірки світових експортерів меду. Пасіки до війни були зареєстровані в кожній області нашої держави – їх налічувалося понад 45 тис. Бджолосімей – більш ніж 2 млн. Війна порушила плани бджолярів, але, незважаючи на неї, наразі активно триває підготовка до сезону медозбору.
12 Січня, 2022 р., 16:50
Згідно статті 20  Закону України «Про насіння і садивний матеріал» ввезення та вивезення насіння і садивного матеріалу на територію України здійснюється за умови належності його до сорту, занесеного до Реєстру сортів рослин України та/або Переліку сортів рослин ОЕСР, тих сільськогосподарських рослин, до схем сортової сертифікації яких приєдналася Україна, а також в інших випадках, визначених цією статтею.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних