Відділ правового забезпечення

31 Березня, 2023 р., 13:24
Загальновідома пристрасть українського господаря — все будувати, перебудовувати, поліпшувати, вдосконалювати. При плануванні будівельних робіт на присадибній, садовий або дачній ділянці, переплануванні будинків, квартир  виникає багато питань, як діяти так,  щоб не мати потім клопоту щодо правомірності проведених робіт.
22 Березня, 2023 р., 12:54
Військовослужбовцям надаються визначені законом пільги, гарантії та компенсації у зв’язку з особливим характером військової служби, яка пов’язана із захистом Вітчизни. До таких пільг відносяться надання відстрочки від сплати споживчого кредиту.
01 Березня, 2023 р., 16:50
Воєнні питання та питання, пов’язані із військовослужбовцями зараз у топі запитуваних. Одне із таких стосується внесення змін до порядку виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі військовослужбовців у період дії воєнного стану про це піде мова далі:
27 Лютого, 2023 р., 15:07
💬«В мене чоловік військовий, 22 роки вислуги, отримав тяжке поранення під час захисту Батьківщини. 9 місяців лікарні та 32 операції,  наслідки невтішні – втрата працездатності. Військова частина дала направлення на МСЕК, але не чекаючи результати вирішили чоловіка звільнити без будь-яких виплат та компенсацій! Чи мають вони на це право? Чи діють вони в межах закону?»
17 Лютого, 2023 р., 15:30
Відповідно до  Закону України  «Про благоустрій населених пунктів» здійснення заходів з благоустрою населених пунктів, в тому числі впровадження систем збирання побутових відходів, належить до повноважень  органів місцевого самоврядування.
23 Січня, 2023 р., 16:51
Забезпечення належного виконання рішень про стягнення аліментів є гарантією захисту права дитини на гідне утримання та розвиток. 
30 Грудня, 2022 р., 09:05
У грудні 2022  року Уряд прийняв постанову № 1364, якою визначено механізм формування єдиного переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних