Відділ правового забезпечення

02 Серпня, 2023 р., 13:29
Поховання - діяльність відповідних органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб у межах повноважень, визначених Законом "Про поховання та похоронну справу", а також суб'єктів господарювання, спрямована на:
21 Червня, 2023 р., 08:22
Відповідно до соціальні послуги – дії, спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб/сімей, які в них перебувають. Особі або сім’ї можуть надаватися одна або одночасно декілька соціальних послуг. Порядок організації надання соціальних послуг затверджується Кабінетом Міністрів України.
19 Травня, 2023 р., 10:02
З початком широкомасштабного вторгнення росії багато українських захисників (захисниць), на жаль, не повернулися до рідних домівок. Водночас члени їхніх сімей мають право на отримання відповідного статусу, який передбачає певні пільги.
10 Травня, 2023 р., 16:38
Часто при розірванні шлюбу виникає проблема у спілкуванні з дитиною одного з батьків, який не проживає разом з нею. Один із подружжя може маніпулювати чи перешкоджати у побаченнях з дитиною. Яке правове регулювання та як діяти коли вам перешкоджають у зустрічах з дитиною, розповімо вам, використовуючи ресурс https://legalaid.gov.ua
03 Травня, 2023 р., 09:27
З 5 січня 2023 року змінено правила ведення військового обліку. Наразі вимоги встановлює Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487.
18 Квітня, 2023 р., 15:18
Отримання поранення під час бойових дій може бути серйозним випробуванням для військовослужбовця, адже крім фізичних травм, він також може стикнутися з низкою юридичних питань, включаючи підтвердження свого поранення. Пропонуємо вашій увазі покрокову інструкцію, що може допомогти військовослужбовцям підтвердити свою травму:
11 Квітня, 2023 р., 09:14
Військовослужбовці  мають чимало проблем, з якими зіштовхуються вперше, і тому не знають, як діяти, щоб захистити свої права. Хтось не може піти у відпустку за сімейними обставинами, комусь не видають довідку про обставини травми, когось не направляють для проходження ВЛК. Ці та інші ситуації потребують правового вирішення. Адже кожен громадянин має право  на звернення, визначене ст. 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян». Тож у даній статті піде мова про те, що потрібно знати військовослужбовцям для належного відстоювання своїх прав.
03 Квітня, 2023 р., 16:46
Законодавство щодо реєстрації місця проживання досить тривалий час залишалось бюрократичною спадщиною радянського режиму. Донедавна, зняти особу з реєстрації можна було лише у судовому порядку, якщо особа добровільно не погодилась самостійно подати відповідну заяву.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних