Новини

21 Липня, 2023 р., 10:53
28 липня 2023 року з 08.00 до 12.00 години завідувачем Володарської державної нотаріальної контори Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області, Людмилою Дяченко, в рамках укладеного меморандуму між Центральним міжрегіональним управлінням юстиції (м. Київ) та Володарською селищною радою, в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Володарської селищної ради (смт Володарка, вул. Кооперативна 9) буде проводитись прийом громадян для надання безоплатних консультацій.
19 Липня, 2023 р., 16:12
18 липня 2023 року Президент України підписав Закон «Про службу в органах місцевого самоврядування» (законопроєкт № 6504 від 05.01.2022).
19 Липня, 2023 р., 14:27
Комунальним підприємством «Володарка» встановлені сміттєві баки в селах Матвіїха, Лихачиха, Ожегівка. Всього у трьох селах встановили 38 контейнерів. Тож на сьогодні контейнери встановлені у всьому Пархомівському старостинському окрузі та жителі округу заключають договори про вивезення твердих побутових відходів і користуються послугою.
19 Липня, 2023 р., 09:43
Адже рік тому, 19 липня 2022 року, поблизу села Вершина Бахмутського району Донецької області загинув мужній Воїн і вірний патріот України Костянтин Руденко.
18 Липня, 2023 р., 08:32
Якщо ви хочете отримати нові навички і брати від життя максимум – приходьте навчатися в Автошколи для осіб з інвалідністю. Тут потурбувались про доступність навчання для всіх.
17 Липня, 2023 р., 17:55
В День українського миротворця на селищному стадіоні «Колос» відбувся захід в рамках проєкту «Вчимося захищати, захищатися і перемагати, брати відповідальність за себе і тих, хто поряд». Організатором заходу виступили Володарська селищна рада та Громадська організація «Грузинський Національний Легіон».
17 Липня, 2023 р., 09:10
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Володарської селищної територіальної громади.
16 Липня, 2023 р., 11:30
33 роки тому 355 депутатів Верховної Ради УРСР ухвалили Декларацію про державний суверенітет України. Документ проголосив суверенітет України як верховенство, самостійність, повноту і неподільність влади республіки в межах її території, незалежність і рівноправність у зовнішніх відносинах.
16 Липня, 2023 р., 10:00
З Днем бухгалтера вітаю всіх геніїв калькулятора, магістрів відомостей та спеціалістів звітів. Ваша професія вимагає від кожного чесності, сумлінності, відповідальності, об’єктивності та відданості своїй справі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.