Новини

27 Лютого, 2024 р., 16:49
Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 №338, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 04.03.2021 за № 282/35904 затверджено новий «Порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки», яким визначено процедуру видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, новий бланк паспорта та бланк заяви. Під час реєстрації паспорта пасіки йому присвоюється єдиний унікальний номер, який проставляється на титульному аркуші паспорта пасіки та вноситься разом з відомостями про пасіку до Реєстру паспортів пасіки. А також порядок реєстрації пасік у місцевих державних адміністраціях або органах місцевого самоврядування. У разі припинення діяльності пасіки власник або уповноважена ним особа протягом десяти календарних днів інформує про це територіальний орган Держпродспоживслужби, що здійснював видачу паспорта. Даний орган протягом п'яти календарних днів у Реєстрі паспортів пасік змінює статус пасіки із зареєстрованої на ліквідовану.
27 Лютого, 2024 р., 14:11
29 лютого 2024 року з 10.00 до 12.00 години завідувачем Володарської державної нотаріальної контори Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області, Людмилою Дяченко, в рамках укладеного меморандуму між Центральним міжрегіональним управлінням юстиції (м. Київ) та Володарською селищною радою, в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Володарської селищної ради (с-ще Володарка, вул. Кооперативна, 9) буде проводитись прийом громадян для надання безоплатних консультацій.
26 Лютого, 2024 р., 17:56
З метою координації дій між державними органами, підприємствами, установами, організаціями незалежно від відомчої підпорядкованості і форми власності, посадовими особами та громадянами в питаннях дотримання діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєнь, а також обговорення питань щодо профілактики та ліквідації хвороб бджіл заплановано проведення семінару на якому розглядатимуться питання:
26 Лютого, 2024 р., 16:57
Україна не здасться і не відступиться від своїх прагнень до незалежності та суверенітету. Ми ведемо справедливу війну за наше виживання, за наше майбутнє. 2024 рік стане поворотним моментом у цій боротьбі, роком, від якого буде залежати формат закінчення війни.
26 Лютого, 2024 р., 14:07
Михайло загинув, захищаючи свою землю від російських окупантів. Його мужність, самовідданість та щира любов до України назавжди залишаться світлою згадкою в наших серцях.
25 Лютого, 2024 р., 14:09
24 лютого 2024 року в місті Фастові відбувся чемпіонат Київської області з армрестлінгу.
25 Лютого, 2024 р., 12:18
25 лютого 2022 року, обороняючи Київ від російських окупантів, загинув 28-річний солдат Віталій Бричка із села Косівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних