Новини

24 Травня, 2023 р., 18:56
На зустрічі учасники обговорили питання щодо встановлення сміттєвих баків та укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів від населення.
24 Травня, 2023 р., 15:12
18 квітня 2023 року Кабінет Міністр України ухвалив постанову “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій”.
24 Травня, 2023 р., 14:55
Оздоровлення осіб з інвалідністю, ветеранів війни та пільгових категорій громадян здійснюється відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про жертви нацистських переслідувань» та «Про основи соціальної захищеності інвалідів  в Україні» та визначається Порядком забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних у містах (у разі їх утворення (крім м. Києва) рад», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року № 187.
24 Травня, 2023 р., 10:49
30 травня 2023 року з 10.00 до 16.00 години приватним нотаріусом Білоцерківського районного нотаріального округу Київської області, Олександром Клочком, в рамках укладеного меморандуму між Центральним міжрегіональним управлінням юстиції (м. Київ) та Володарською селищною радою, в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Володарської селищної ради (смт Володарка, вул. Кооперативна 9) буде проводитись прийом громадян для надання безоплатних консультацій.
23 Травня, 2023 р., 16:50
23 травня Володарська громада зібралася в центрі селища для церемонії відкриття Алеї пам’яті Героїв.
23 Травня, 2023 р., 09:28
Ми раді оголосити, що з метою поліпшення надання адміністративних послуг, відділом "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Володарської селищної ради впроваджується система попереднього запису для отримання послуг в онлайн-режимі.
22 Травня, 2023 р., 15:01
20 травня 2023 року на спортивному майданчику для гри в міні-футбол, що на Володарському селищному стадіоні «Колос» відбувся відкритий турнір громади з міні-футболу серед аматорських команд.
22 Травня, 2023 р., 14:19
19 травня 2023 року відбувся І (регіональний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на базі табору «Володарська Січ». У заході взяли участь 9 роїв закладів загальної середньої освіти Володарщини. Найкращими у старшій віковій групі («молоді козаки») стали:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних