Оголошення

10 Січня, 2023 р., 13:43
10 січня секретар селищної ради Сергій Миколаєнко за участю першого заступника селищного голови Юрія Слободського, заступника селищного голови Олени Гетман, керуючого справами виконавчого комітету селищної ради Лесі Ганецької, начальників профільних відділів селищної ради та старост старостинських округів провів робочу нараду.
09 Січня, 2023 р., 17:28
Комунальне некомерційне підприємство Володарської селищної ради «Володарський центр первинної медико-санітарної допомоги» та Комунальне некомерційне підприємство Володарської селищної ради «Володарська лікарня» отримали від Департаменту охорони здоров’я Київської обласної військової адміністрації генератори потужністю 6,5 кВт.
09 Січня, 2023 р., 15:26
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Володарської селищної територіальної громади.
07 Січня, 2023 р., 15:00
Такі тимчасові обмеження розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 8 до 15 січня 2023 року.
03 Січня, 2023 р., 19:11
Компанія ДТЕК Київські регіональні електромережі з 3 січня запровадила оновлені графіки стабілізаційних відключень. Вони враховують поточну складну ситуацію в енергосистемі.
03 Січня, 2023 р., 08:19
5 СІЧНЯ: вул. Надрічна, Дружби, Лугова, Комарова, Армійська, Зарічна, пров. Жовтневий, Армійський, Росьовий.
02 Січня, 2023 р., 16:40
З метою підготовки на розгляд чергової сесії селищної ради питання «Про затвердження переліків першого та другого типів об’єктів комунальної власності Володарської селищної територіальної громади в новій редакції», відповідно до статті 61 Закону України «Про повну загальну середню освіту» Володарська селищна рада пропонує включити до Переліку першого типу об’єктів комунального майна Володарської селищної територіальної громади для передачі майна в оренду з проведенням аукціону такі об’єкти нерухомого майна:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних