Оголошення

20 Березня, 2022 р., 11:20
Щодо правого визначення осіб, що перемістилися з регіонів, де проводяться активні бойові дії, після введення воєнного стану
20 Березня, 2022 р., 10:12
Володарська селищна рада повідомляє, що сьогодні, 20 березня, на заправці "Авіас" селища Володарка продається бензин і дизпаливо, з обмеженням по 20 літрів.
20 Березня, 2022 р., 09:50
Шановні працівники відділу житлового комунального-господарства, енергоефективності, інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету селищної ради, шановні працівники Комунального підприємства «Володарка», та всі працівники побутового обслуговування населення Володарської громади!
19 Березня, 2022 р., 19:50
Володарська селищна рада повідомляє, що від Білоцерківського волонтерського руху надійшла благодійна допомога: дитяче харчування, засоби особистої гігієни для дітей та підгузники.
19 Березня, 2022 р., 16:46
Розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації на всій території Київської області з 20.00 19 березня до 07.00 20 березня вводиться комендантська година.
19 Березня, 2022 р., 16:42
У зв’язку з воєнними діями на території України не всі відділи державної виконавчої служби Центрального МУ МЮ (м.Київ) доступні за безпосередніми адресами.
18 Березня, 2022 р., 17:53
Володарська селищна рада повідомляє, що з метою ведення обліку та визначення у громаді потреб щодо надання соціальних, медичних, освітніх та гуманітарних послуг громадянам, які прибули на територію Володарської селищної територіальної громади, потрібно звернутися до відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Володарської селищної ради.
18 Березня, 2022 р., 15:27
Володарська селищна рада повідомляє про те, що від Благодійного фонду "Відродження загальнолюдських цінностей IAHV Ukraine" в особі директора Наталії Толстової та Артема Ковалика надійшло дитяче харчування.
18 Березня, 2022 р., 13:26
По всій Київській області з 20:00 18 березня до 07:00 19 березня вводиться комендантська година.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних