Новини

13 Червня, 2022 р., 09:55
Наявність смартфону й доступу до мережі інтернет суттєво полегшить життя співгромадянам, які через війну вимушені переїхати в межах країни. У застосунку Дія внутрішньо переміщені особи можуть скористатися низкою корисних електронних послуг. Яких саме? - про це йтиметься у серії матеріалів, опублікованих найближчим часом.
09 Червня, 2022 р., 10:46
Повідомляємо про необхідність особистого звернення до відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Володарської селищної ради (ЦНАП) громадянам, які мають статус учасника бойових дій, на даний час не є військовослужбовцями, не перебувають на обліку в Пенсійному Фонді України та мають право на щорічну разову грошову допомогу до 5 травня, передбачену Постановою КМУ від 07.05.2022 № 540 «Деякі питання виплати у 2022 році разової грошової допомоги» та Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про жертви нацистських переслідувань», для подачі документів на дану допомогу.
27 Травня, 2022 р., 08:22
Це документ, який на час воєнного стану замінить 374 види дозвільних документів, необхідних для роботи підприємців: ліцензії, дозволи, сертифікати, свідоцтва, посвідчення, висновки тощо.
24 Травня, 2022 р., 15:25
Через війну багато українців втратили свою роботу. Держава підтримує безробітних та роботодавців, що готові взяти на роботу переселенців. 
24 Травня, 2022 р., 13:41
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам (ВПО) здійснюватимуть виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим документом – він регулярно актуалізується.
20 Травня, 2022 р., 08:31
Міністерство цифрової трансформації відновило комплексну послугу для внутрішньо переміщених осіб у Дії. Відтепер українці знову можуть оформити довідку внутрішньо переміщеної особи і соціальні виплати для себе та своїх дітей онлайн.
18 Травня, 2022 р., 08:50
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам (ВПО) будуть здійснюватися виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим документом – він регулярно актуалізується.
17 Травня, 2022 р., 11:07
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам (ВПО) будуть здійснюватися виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим документом – він регулярно актуалізується.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.