Новини

23 Травня, 2023 р., 09:28
Ми раді оголосити, що з метою поліпшення надання адміністративних послуг, відділом "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Володарської селищної ради впроваджується система попереднього запису для отримання послуг в онлайн-режимі.
30 Березня, 2023 р., 14:30
Відповідно до прийнятої Кабінетом Міністрів України Постанови № 265 від 07.02. 2022 р. «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад», документом, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час його формування, є витяг із реєстру територіальної громади. Згідно з абзацом 2 пункту 1 статті Закону України "Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні"  витяг з реєстру територіальної громади (РТГ) - документ у паперовій або електронній формі, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування витягу.
07 Березня, 2023 р., 15:59
Продовжуємо цифровізувати сферу судочинства. Тепер у застосунку можна отримати судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.
27 Лютого, 2023 р., 11:03
Більше не треба йти у ДРАЦС. У декілька кліків на порталі Дія ви подаєте заяву та обираєте місце, час, формат, проведення церемонії.
02 Лютого, 2023 р., 13:14
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022р. № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України», починаючи з 1 грудня 2022 року, призначення та виплата житлових субсидій та пільг здійснюється органом Пенсійного фонду України.
26 Вересня, 2022 р., 11:55
Для державної реєстрації змін  до відомостей про місцезнаходження юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі, подаються такі документи:
20 Вересня, 2022 р., 09:31
16.09.2022, Урядом України прийнято постанову «Про надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».
09 Вересня, 2022 р., 12:56
З 1 жовтня Мінсоцполітики впроваджує в усіх регіонах України Єдину інформаційну систему соціальної сфери (ЄІССС), повідомляє урядовий портал. Це дозволяє централізувати призначення, нарахування та виплати для ВПО, що значно прискорить отримання допомоги та розв’язання проблемних питань переселенців. 
07 Вересня, 2022 р., 12:01
ГО «Вектор прав людини» - правозахисна організація, що багато років працює в сфері захисту права на справедливий суд, розвитку освіти в сфері прав людини. Із повномасштабним вторгнення росії на територію України, як і багато інших, ми розширили свою діяльність. Команда ГО «Вектор прав людини» спільно з партнерами у квітні започаткувала онлайнову лінію допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану».
07 Вересня, 2022 р., 10:24
6 вересня Уряд уклав оновлений Меморандум із Товариством Червоного Хреста України. Ця домовленість відбулася за сприяння Мінреінтеграції. Вона дозволить збільшити фінансування на компенсації людям, які надали тимчасове житло внутрішнім переселенцям у межах програми «Прихисток».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних