Новини

15 Травня, 2021 р., 05:00
     Найдорожче, що є в житті – це сім’я! Спочатку та, в якій народжуємося, а потім, яку створюємо. Сьогодні відзначається Міжнародний день сім’ї – день наших з Вами родин. Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації.
14 Травня, 2021 р., 12:52
Сьогодні, 14 травня, в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області відбулася відеоконференція в Zoom з в. о. начальників відділень та спеціалістами медичних та соціальних послуг.
14 Травня, 2021 р., 11:59
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві посилять соціальний захист застрахованих осіб. Зокрема, управлінням надано рекомендації щодо підвищення ефективності реалізації права працюючих на реабілітаційне лікування після перенесених захворювань і травм. Про це повідомила пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
14 Травня, 2021 р., 10:58
Саме такі надходження спрямували платники податків до місцевих бюджетів Білоцерківської ТГ, Маловільшанської ТГ, Узинської ТГ, Фурсівської ТГ, Гребінківської ТГ, Ковалівської ТГ, Володарської ТГ, Рокитнянської ТГ, Сквирської ТГ, Ставищенської ТГ, Таращанської ТГ, Тетіївської ТГ та Медвинської ТГ .
14 Травня, 2021 р., 10:05
13 травня у Київському РВ АМУ відбувся онлайн-практикум із застосування законодавства на тему: «Передача земель за межами населених пунктів територіальним громадам». Захід організовано в рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. Практикум транслювався у мережі Фейсбук на сторінці Київського РВ АМУ та акаунті «ПУЛЬС: Децентралізаційний марафон». 
12 Травня, 2021 р., 08:26
      З нагоди Вашого професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри, прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я! Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Бажаю міцного здоров’я, вдячних пацієнтів, гідної винагороди за вашу нелегку працю. Благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!
09 Травня, 2021 р., 04:39
     Від щирого серця вітаю всіх, чиє ім’я Мама!
09 Травня, 2021 р., 04:10
     Шановні володарчани! Дорогі наші ветерани!       76 років відділяє світ від тих травневих днів, коли відлунали залпи найбільшої в історії людства війни. Цей день завжди викликає почуття великої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Усвідомлюючи, якою великою ціною завойовано перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам’яттю всіх, чиї життя забрала війна та висловлюємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних