Державна податкова служба України

28 Серпня, 2023 р., 11:37
Закон України 3219: Проведення контролюючими органами планових документальних перевірок Головне управління ДПС у Київській області інформує, що Законом України від 30.06.2023 №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», який набрав чинності 01 серпня 2023 року, передбачено часткове зняття обмежень на проведення контролюючими органами документальних перевірок.
23 Серпня, 2023 р., 09:38
Особливості здійснення розрахунків при продажу товарів в мережі інтернет із використанням служб доставки При відправці товарів будь-яким експедитором (логістичною компанією) в Україні, який не має статусу ні кур’єра, ні перевізника, не є учасником відносин купівлі-продажу, не передає право власності на товар та не бере участі в розрахунку за нього відповідно до договору про надання послуг, фіскальний касовий чек має бути сформований до відправки товару та вкладений продавцем у коробку з товаром при передачі його експедитору (логістичній компанії).
21 Серпня, 2023 р., 17:21
Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що для проведення розрахунків суб’єкт господарювання самостійно обирає який реєстратор йому використовувати: РРО чи ПРРО. Якщо СГ обрав для застосування ПРРО, то самостійно обирає програмне забезпечення для використання: безоплатний ПРРО від ДПС чи комерційний ПРРО.
21 Серпня, 2023 р., 16:41
Порядок ведення обліку товарних запасів для ФОП Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що відповідно до п. 177.10 ст. 177 та п. 296.1 ст. 296 Податкового кодексу України фізичні особи – підприємці на загальній системі та фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку, які є платниками податку на додану вартість, зобов’язані вести облік доходів і витрат за типовими формами та в порядку, що встановлені центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику та мати підтверджуючі документи щодо походження товару. Облік доходів і витрат може вестися в паперовому та/або електронному вигляді.
08 Серпня, 2023 р., 10:46
Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що обов’язок використання РРО/ПРРО під час здійснення розрахункових операцій  набрав чинності ще із 01 січня 2022 року. Проте  під час воєнного стану Законом України від 15.03.2022 № 2120-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» доповнено п. 12 розд. ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 06.07.1995  № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» яким визначено, що тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, санкції за порушення вимог Закону №265 не застосовуються, крім санкцій за порушення порядку здійснення розрахункових операцій при продажу підакцизних товарів.
03 Серпня, 2023 р., 08:35
Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні і (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.
27 Червня, 2023 р., 13:44
Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків про необхідність своєчасної сплати грошових зобов'язань та погашення податкового боргу.
10 Квітня, 2023 р., 17:25
07 квітня начальницею Білоцерківського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ольгою ШУЛЬГОЮ проведена чергова зустріч з платниками податків на тему: «Актуальні питання адміністрування податку на додану вартість та обговорення новацій наказу МФУ №148».
13 Лютого, 2023 р., 11:27
Сьогодні, у територіальному підрозділі ГУ ДПС у Київській області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Актуальні питання щодо новацій запровадження мінімального податкового зобов’язання (МПЗ), умов звільнення та правил розрахунку».
27 Січня, 2023 р., 09:45
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що відповідно до ст. 35 Податкового кодексу України з 01 січня 2021 року сплачувати податки і збори, інші платежі, єдиний внесок можна через єдиний рахунок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних