ГУ ДСНС України у Київській області

16 Листопада, 2021 р., 14:28
16 листопада  о 00:47 до оперативно-диспетчерської служби 6-ДПРЧ 12-ДПРЗ надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу за адресою: Білоцерківський р-н, Володарська селещна ТГ, с. Березна вул.Загороднього (біля річки). На місце виклику було направлено перше відділення 6-ДПРЧ 12-ДПРЗ. По прибуттю на місце пожежі було встановлено, що вогнем охоплено трав'яний настил на площі 1 га. На гасіння пожежі було подано один ствол «Б» та підручні засоби (хлопавки). Завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу було локалізовано о 01:26  та ліквідовано о 01:47. Причина пожежі встановлюється.
16 Листопада, 2021 р., 13:00
Шановні громадяни, пам’ятайте: чимала кількість горючих матеріалів в оселях формує значне горюче навантаження й створює умови для швидкого поширення пожежі. А наш сучасний побут насичений різними електроприладами, що за неправильної експлуатації, пошкодження чи роботи в аварійних режимах також здатні призвести до виникнення пожеж. Однак у більшості випадків вирішальним є особиста обережність  кожного та уважність до власної безпеки.
16 Листопада, 2021 р., 12:54
ПАМ'ЯТАЙТЕ! При спалюванні трави на присадибних ділянках або стерні на сільськогосподарських угіддях завжди існує загроза перекидання вогню на природні ділянки. Саме із спалювання стерні та соломи на полях починається більшість пожеж у природних екосистемах. Аналогічним чином, існує загроза лісових пожеж і загоряння житлових будинків.
08 Листопада, 2021 р., 14:34
Під час похолодання різко зростають кількість і загроза виникнення пожеж через необережне використання електрообігрівачів та опалювальних печей, їхню несправність, короткі замикання внаслідок перевантаження електромереж тощо. За усім цим – життя та здоров’я людей, добробут громадян, їхня безпека.
08 Листопада, 2021 р., 14:22
До вибухонебезпечних предметів відносяться бомби, снаряди, міни, гранати. патрони.
29 Червня, 2021 р., 15:10
Їдемо з дитиною на море: корисні поради Для дитини відпочинок на морі - це найщасливіший час. Але щоб відпочинок на морі з дитиною був дійсно радісним і пройшов без проблем, потрібно заздалегідь підготуватися до нього.
14 Червня, 2021 р., 10:47
13 червня о 19:08 на пункт зв'язку 6-ї ДПРЧ смт Володарка надійшло повідомлення про те, що на вулиці Зарічній, смт Володарка застряг автомобіль Київського обласного центру екстреної медичної допомоги, який рухався на виклик.
10 Червня, 2021 р., 10:49
09 червня в рамках акції "Запобігти! Врятувати! Допомогти!" працівники 6-ДПРЧ (смт Володарка) завітали у Володарську спеціалізовану школу-інтернат I-III ст. – центр реабілітації та зустрілися з її вихованцями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних