Звіт про узагальнення результатів громадського обговорення питань адміністративно-територіального устрою щодо віднесення селища Веснянка до категорії сіл

Дата: 15.07.2024 13:20
Кількість переглядів: 93

Відповідно до Закону України «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України», Порядку проведення громадського обговорення  питань адміністративно-територіального устрою, затвердженого рішенням Володарської селищної ради від 11 червня 2024 року № 1330-41-П-VІІІ, на виконання розпорядження секретаря Володарської селищної ради від 12 червня 2024 року №44 «Про проведення громадського обговорення питань адміністративно-територіального устрою щодо віднесення селища Веснянка до категорії сіл», для забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності Володарської селищної ради, врахування громадської думки з питань адміністративно-територіального устрою та розгляду пропозицій з даного питання, було проведено громадське обговорення щодо віднесення селища Веснянка до категорії сіл.Фото без опису

Організатор громадського обговорення: ВОЛОДАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА.

Питання, що виносилося на громадське обговорення: віднесення селища Веснянка до категорії сіл.

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення питання  віднесення селища Веснянка до категорії сіл було оприлюднено на офіційному сайті Володарської селищної територіальної громади 12 червня 2024 року. Строк проведення громадського обговорення  - 30 календарних днів з дня оприлюднення інформаційного повідомлення.

Громадське обговорення проводилося у адміністративних межах селища Веснянка  24 червня, 01 липня, 08 липня 2024 року у формах збору підписів на підтримку пропозиції віднести селище Веснянка до категорії сіл та  консультування протягом визначеного законодавством періоду шляхом вивчення громадської думки через надання пропозицій (зауважень) громадянами на електронну пошту: volrada@volodarska-gromada.gov.ua або на поштову адресу: пл. Миру, 4, с-ще Володарка, Білоцерківський р-н, Київська обл..

Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні: у обговоренні шляхом збору підписів на підтримку пропозиції віднести селище Веснянка до категорії сіл взяли участь 58 осіб, які мають громадянство України, досягли 18 річного віку, зареєстровані та проживають у селищі Веснянка.

Узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення:

1. Віднести селище Веснянка Володарської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області до категорії сіл.

2. Рекомендувати Володарській селищній раді підготувати та направити подання до Кабінету Міністрів України про віднесення селища Веснянка Володарської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області до категорії сіл.

Начальник відділу загальної та організаційної роботи                                                       Людмила ОСИПЕНКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних