Нарада на тему: «Впровадження програмного забезпечення «Молочний модуль»

Дата: 24.05.2024 09:05
Кількість переглядів: 135

Фото без опису21 травня  2024 року на базі Володарського відділу Управління безпечності  харчових продуктів  та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Білоцерківського району під головуванням в.о. начальника Управління безпечності харчових продуктів  та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Білоцерківського району  Леоніда Джміля  відбулась нарада на тему: «Впровадження програмного забезпечення «Молочний модуль» у функціонуванні молокопереробної галузі та забезпеченні споживачів якісними та безпечними продуктами тваринного походження».

«Молочний модуль» – це ІТ-платформа для програми контролю сирого молока в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG.

Участь у нараді взяли представники господарств з виробництва молока  Володарщини, фахівці Володарського відділу  УБХП та Володарської РДЛВМ.

 Як зазначив Леонід ДЖМІЛЬ метою даного заходу є - підвищення рівня обізнаності про впровадження нових вимог до якості та безпечності молока та потреби у безперервному моніторингу даних про результати дослідження молока.

Під час наради з учасниками наради було обговорено:

  • ветеринарно-санітарні вимоги до молочно-товарних ферм;
  • питання впровадження Програми контролю сирого молока в Білоцерківському районі на базі інформаційно-комунікаційної системи «Молочний модуль»;
  • гігієнічні вимоги до виробництва та обігу молока;
  • правила відбору сирого молока на місці виробництва.
  • дотримання періодичності досліджень молока, запровадження прозорої системи та простежуваності в частині ведення записів та обміну даними щодо результатів лабораторних досліджень (випробувань) шляхом використання інформаційно-комунікаційної системи на базі програмного забезпечення «Молочний модуль».

Держпродспоживслужба постійно проводяться заходи з підвищення рівня обізнаності операторів ринку молока та молочних продуктів щодо впровадження нових вимог до якості та безпечності молока, важливості безперервного моніторингу даних про результати дослідження показників якості та безпечності молока.

Дякуємо всім учасникам за активну участь та  пропозиції.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних