ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 02.05.2024 16:45
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без опису

ВІДДІЛ ОСВІТИ

ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

ДК 021:2015 45210000-2 Будівництво будівель
«Будівництво багатофункціонального спортивного майданчика для занять ігровими видами спорту із поліуретановим покриттям та огорожею на території ВОЛОДАРСЬКОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ В.П.МЕЛЬНИКА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ по вул. Кооперативна, 25, с-ще Володарка Білоцерківського району Київської області»

На виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) Володарська селищна рада інформує про проведення відкритих торгів на закупівлю робіт по будівництву багатофункціонального спортивного майданчика для занять ігровими видами спорту із поліуретановим покриттям та огорожею на території ВОЛОДАРСЬКОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ В.П.МЕЛЬНИКА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ по вул. Кооперативна, 25, с-ще Володарка Білоцерківського району Київської області.

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Найменування: Відділ освіти Володарської селищної ради

Місце знаходження: вул. Коцюбинського, 13, селище Володарка, Білоцерківський район, Київська область, 09301.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб: 43956533

Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Будівництво багатофункціонального спортивного майданчика для занять ігровими видами спорту із поліуретановим покриттям та огорожею на території ВОЛОДАРСЬКОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ В.П.МЕЛЬНИКА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ по вул. Кооперативна, 25, с-ще Володарка Білоцерківського району Київської області»

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги (з особливостями), UA-2024-04-30-003483-a

Обгрунтування потреби закупівлі

Актуальність проєкту визначається соціально-економічною спрямованістю, яка полягає у необхідності будівництва багатофункціонального спортивного майданчика на території Володарського ліцею імені В.П. Мельника, який відповідатиме вимогам безпеки і створить умови для організації занять фізичної культури та спортом на належному рівні.

Однією з найгостріших проблем ліцею імені В.П. Мельника  - це відсутність спортивного майданчика, який відповідає стандартам та санітарним нормам.

Найголовніша мета проєкту – зацікавити дітей різних вікових категорій спортивними іграми, прививати культуру активного та здорового відпочинку. Побудувати багатофункціональний спортивний майданчик для дітей шкільного віку з метою забезпечення рухової активності під час проведення занять з фізичної культури на свіжому повітрі, спортивно-фізкультурного дозвілля та прогулянок. Майданчик повинен забезпечити учням змістовні та цікаві уроки з фізичної культури, які сприятимуть фізичному та розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.

Наш проєкт надасть можливість фізично розвиватися дітям, дозволить у ранньому віці познайомитись з різноманітними видами спорту, зацікавитися та проявити себе у майбутньому.

1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики на закупівлю роботи Будівництво багатофункціонального спортивного майданчика для занять ігровими видами спорту із поліуретановим покриттям та огорожею на території ВОЛОДАРСЬКОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ В.П.МЕЛЬНИКА ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ по вул. Кооперативна, 25, с-ще Володарка Білоцерківського району Київської області»  здійснено на підставі дефектного акту. В проєктній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проєктом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проєктом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій.

Кінцевий термін закінчення робіт – 31.08.2024 р.

З детальною інформацією про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі можна ознайомитися на майданчику Державні закупівлі онлайн за посиланням: https://www.dzo.com.ua/tenders/23000885.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення передбачено Рішенням сесії Володарської селищної ради від 12.04.2024 р №1244-39-VIII.

3. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розмір очікуваної вартості об’єкта будівництва визначено на підставі розробленої проєктно-кошторисної документації, та позитивного експертного звіту щодо розгляду проєктної документації  на будівництво № 524-Є-24 від 18 квітня 2024 року, виданий ТОВ «ЄВРОЕКСПЕРТИЗА» м. Львів. Очікувана вартість предмета закупівлі становить 1 278 651,00 грн, коштами місцевого бюджету КЕКВ: 3122.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних