Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 09.04.2024 11:25
Кількість переглядів: 45

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАМАЙ-АГРО» (ТОВ «МАМАЙ-АГРО»). 

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 43337469.

Місцезнаходження суб’єкта господарювання: 09331, Київська обл., Білоцерківський (колишній Володарський) р-н, село Пархомівка, вулиця Свято-Покровська, будинок 105-А, контактний номер телефону: +380(96)900-84-04, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: office.mamayagro@gmail.com. 

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 09331, Київська обл., Білоцерківський (колишній Володарський) р-н, село Пархомівка, вулиця Свято-Покровська, будинок 105-А.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для об’єкта ІІІ групи. Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» підлягає оцінці впливу на довкілля: діяльність ТОВ «МАМАЙ-АГРО» згідно з вимогами Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» планова діяльність не підлягають оцінці впливу на довкілля, висновок з ОВД відсутній.

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): ТОВ «МАМАЙ-АГРО» спеціалізується на вирощуванні тютюну (КВЕД є 01.15), а саме вирощуванні та сушіння тютюну. Джерелами утворення забруднюючих речовин є: двадцять вісім камер сушіння листя тютюну свіжого, дизель-генератор,  сім твердопаливних топочних, які можуть працювати на паливних гранулах (пелета) та опалюють теплиці, наземний резервуар для зберігання дизельного палива, сортувальна лінія (2 од.), гідропрес та інше.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС) - 0,2463 т/рік, оксид вуглецю – 0,285т/рік, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NO2]) – 0,325 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом – 0,468 т/рік, метан – 0,01615 т/рік, вуглецю діоксид – 362,491 т/рік, азоту (1)оксид [N2О] - 0,0134 т/рік, сірки діоксид – 0,08101 т/рік, акролеїн – 0,0000021 т/рік, аміак – 0,00005т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: підприємство відноситься до третьої групи підприємств, як об'єкт, який не підлягає взяттю на державний облік і не має виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування, тому заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій не розроблялись та відсутні. Перелік заходів щодо скорочення викидів: не передбачаються, відсутні перевищення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству; для речовин, на які не встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства,  встановлюються величини масової витрати.

Із зауваженнями та пропозиціями щодо дозволу на викиди по зазначеному промисловому майданчику звертатись в Київську обласну військову адміністрацію (Київську обласну державну адміністрацію) (01196, м. Київ, площа Лесі Українки, буд. 1, телефон: (044) 286-84-11, e-mail: doc@koda.gov.ua, zvern@koda.gov.ua).

Строки подання зауважень та пропозицій: протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди.Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних