ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі: Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць ...

Дата: 03.04.2024 15:58
Кількість переглядів: 339

Фото без описуФото без опису

ВОЛОДАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі: Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності (поточний ремонт дорожнього покриття в селищі Володарка Білоцерківського району Київської області: вул. Миру, вул. Коцюбинського, вул. Будівельна, провулок Лютневий), код ДК 021:2015 – 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) Володарська селищна рада інформує про проведення відкритих торгів на закупівлю поточного ремонту дорожнього покриття в селищі Володарка.

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Найменування: Володарська селищна рада

Місце знаходження: 09301, Київська область, Білоцерківський район, селище Володарка, площа Миру, 4

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб: 04359732.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності (поточний ремонт дорожнього покриття в селищі Володарка Білоцерківського району Київської області: вул. Миру, вул. Коцюбинського, вул. Будівельна, провулок Лютневий), код ДК 021:2015 – 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги (з особливостями), UA-2024-04-02-009703-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 640000,00 грн. з ПДВ. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін відповідно до рекомендацій Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».  При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на послуги, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виконавців відповідних послуг, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель «Prozorro».

Розмір бюджетного призначення: 640000,00 грн. згідно з затвердженим бюджетом Володарської селищної ради на виконання Програми ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Володарської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Роботи виконуються в технологічному комплексі, передбачають навантаження і перевезення відповідних матеріалів, робітників, інструментів, огороджень та інших супутніх необхідних та обов’язкових робіт та витрат.

ВІДОМІСТЬ ОБСЯГІВ

№ з/п

Найменування робіт і витрат

Одиниця виміру

Кількість

1

2

3

4

1

Знімання асфальтобетонних покриттів доріг за

допомогою машин для холодного фрезерування

асфальтобетонних покриттів окремими місцями площею

до 10 м2 шириною фрезерування 500 мм та глибиною

фрезерування 50 мм

м2

150

2

Ямковий ремонт асфальтобетонного покриття доріг

одношарового товщиною 50 мм, площею ремонту до 5

м2

м2

150

3

Ліквідація вибоїн машиною для ліквідації вибоїн

струменевим методом, при глибині вибоїн 50 мм

м2

1020

Дотримуючись умови що виконання робіт на одній половині проїжджої частини доріг, з рухом транспорту по другій половині

Перелік вулиць у селищі Володарка, на яких будуть виконуватися послуги з поточного ремонту доріг: вулиця Миру, вулиця Коцюбинського, провулок Лютневий, вулиця Будівельна.

У складі своєї пропозиції учасник надає:

- гарантійний лист у довільній формі щодо можливості повного та якісного надання послуг згідно Додатку №2 до тендерної документації;

- договірну ціну, зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, локальний кошторис, підсумкову відомість ресурсів, дефектний акт, розроблені в програмному комплексі АВК або іншому програмному комплексі, який взаємодіє з ним в частині передачі кошторисної документації та завантажені в форматі imd та pdf форматі. Замовник має право відхилити пропозицію учасника у зв’язку з її невідповідністю тендерній документації, якщо за результатами перевірки кошторисної вартості об’єкту встановлено заниження або завищення цін на матеріали, вироби та розцінки на надання послуг, що може призвести до неспроможності надати послуги в повному обсязі;

- орієнтовний графік надання послуг (з урахуванням послуг, які необхідно надати відповідно до Додатку 2 до тендерної документації).

Послуги виконуються відповідно до Порядку проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів, з дотриманням Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012 № 54.

При наданні послуг з поточного ремонту вулиць і доріг комунальної власності повинні використовуватися матеріали (зокрема асфальтобетонні суміші гарячі і теплі (асфальтобетон щільний), що застосовуються у верхніх шарах покриттів, дрібнозернисті, тип Б, марка 1), які відповідають вимогам Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012 № 54 «Про затвердження Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів» та ДСТУ Б В.2.7-119:2011 «Суміші асфальтобетонні і асфальтобетон дорожній та аеродромний. Технічні умови».

Виконавець повинен виконати роботи, якість яких відповідає умовам будівельних норм та правил. Роботи і матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання, повинні відповідати державним стандартам, будівельним нормам, іншим нормативним документам в т.ч. договору.

Виконавець повинен приступити до виконання робіт при сприятливих погодних умовах протягом одного робочого дня та забезпечити своєчасне проведення комплексу робіт по мірі їх надходження.

Перед організацією робіт Виконавець самостійно забезпечує підготовку ділянки дороги та узбіччя, забезпечує відсутність перешкод організації дорожнього руху в місцях виконання робіт та несе матеріальну відповідальність за шкоду заподіяну третім особам внаслідок незабезпечення організації дорожнього руху в місцях виконання робіт.

Виконавець забезпечує дотримання чистоти та порядку при виконанні робіт та зобов’язаний після виконання робіт привести територію до належного санітарного стану й охайного вигляду.

Неякісно виконані роботи, виконані з використанням матеріальних ресурсів, що не відповідають установленим вимогам, Замовником не оплачуються. Виконавець у визначені Замовником терміни зобов’язаний привести їх у відповідність до встановлених вимог.

Гарантійний строк якості виконання робіт повинен складати не менше 12-ти місяців з моменту підписання Акту приймання-передачі виконаних робіт за формою КБ-2в.

Виконавець оплачує всі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, акти та інші) через кур’єрську службу доставки («Нова пошта», «Укрпошта» та інші).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних