ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі надання послуг з постачання теплової енергії, код 09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 15.02.2024 16:48
Кількість переглядів: 70

Фото без описуФото без опису

ВОЛОДАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі надання послуг з постачання теплової енергії, код 09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Володарська селищна рада

1.2. місцезнаходження замовника: 09301, Київська область, Білоцерківський район, смт Володарка, площа Миру, 4.

1.3. ідентифікаційний код замовника: 04359732

1.4. категорія замовника: Орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):   Надання послуг з постачання теплової енергії (код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» — 09320000-8 – «Пара, гаряча вода та пов’язана продукція»).

Вид закупівлі: звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель.

Примітки: Закупівля здійснюється без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі товару відповідно до підпункту 5 пункту 13 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178.

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-02-15-001846-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 524 467,13 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначається відповідно до методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» та комунальних тарифів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється із застосуванням розрахунку очікуваної вартості послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів. Очікувана вартість послуги визначається як добуток необхідного обсягу товарів / послуг та ціни (тарифу), затвердженої відповідним нормативно-правовим актом, що розраховується за такою формулою: ОВрег = V * Цтар, де: ОВрег — очікувана вартість закупівлі товарів / послуг; V — кількість (обсяг) товару / послуги, що закуповується; Цтар  — ціна (тариф) за одиницю товару / послуги, затверджена відповідним нормативно-правовим актом.

Відповідно до законодавства тариф на теплову енергію визначається як сума тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.

Станом на дату укладення договору тариф на послугу становить 2305,35 грн., у тому числі ПДВ – 20 % за 1 Гкал.

Прогнозована потреба послуги становить 227,5 Гкал.

Розмір бюджетного призначення: 524 467,13 грн. згідно з згідно з затвердженим бюджетом Володарської селищної ради.

Нормативно-правове регулювання

Виконавець забезпечує постачання теплової енергії відповідно до Закону України «Про теплопостачання» від 02.06.2005 № 2633-IV, «Про житлово-комунальні послуги» від 24.02.2007 № 1875-IV, Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.2019 № 830, Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики від 14.02.2005 № 630, Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, та інших нормативно-правових актів, які регламентують порядок надання комунальних послуг.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Термін постачання — з 01.01.2024 по 31.12.2024.

Обсяг спожитої у будівлі послуги визначається як обсяг теплової енергії, спожитої в будівлі за показаннями засобів вимірювальної техніки вузла (вузлів) комерційного обліку або розрахунково відповідно до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом Мінрегіону від 22 листопада 2018 р. № 315.

Одиницею вимірювання обсягу спожитої послуги є гігакалорія (Гкал).

Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єкта замовника, враховуючи обсяги розподіленої / спожитої електричної енергії попереднього календарного року, становить 227,5 Гкал на 2024 р.

Виконавець забезпечує постачання теплоносія з гарантованим рівнем безпеки, обсягу, температури та величини тиску. Постачання теплової для потреб опалення здійснюється в опалювальний період безперервно, крім часу перерв, визначених частиною першою статті 16 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Температура теплоносія повинна відповідати температурному графіку теплової мережі в частині температури подавального трубопроводу до 95 градусів Цельсія, зворотнього трубопроводу -70 градусів Цельсія.

Тиск теплоносія повинен відповідати гідравлічному режиму теплової мережі від 3-4,2 кгс/см².

Контроль якісних та кількісних характеристик послуг здійснюється за показаннями вузла (вузлів) комерційного обліку теплової енергії та іншими засобами вимірювальної техніки.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних