ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Ноутбук, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 20.11.2023 14:09
Кількість переглядів: 68

Фото без описуФото без опису

ВОЛОДАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі Ноутбук, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) Володарська селищна рада інформує про проведення відкритих торгів на закупівлю ноутбука.

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Найменування: Володарська селищна рада

Місце знаходження: 09301, Київська область, Білоцерківський район, селище Володарка, площа Миру, 4

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб: 04359732.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Ноутбук ДК 021:2015 30210000-4 – Машини для обробки даних (апаратна частина).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-11-17-010779-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 28000,00 грн. з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості здійснено методом порівняння ринкових цін, а саме: здійснено пошук, збір та аналіз інформації про ціну предмету закупівлі, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі каталогів з переліком товарів на сайтах виробників відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженою наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275.

Розмір бюджетного призначення: 28000,00 грн. з ПДВ згідно з затвердженим бюджетом Володарської селищної ради на виконання Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та військових частин Збройних Сил України  на території Володарської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2023.

1. Кількість та найменування товару:

Таблиця 1


з/п

Найменування товару

Од. виміру

Кількість

1

 Ноутбук

шт

1

2. Характеристики товару повинні відповідати, бути еквівалентними чи бути кращими за нижченаведені показники в таблиці 2. 

Таблиця 2


з/п

Технічні вимоги до складових

  1.  

Ноутбук:

1.1. Процесор:

не нижче Intel® I3 – одинадцятого покоління, частота не нижче 3 GHz

1.2. Корпус:

форм-фактор – мобільний комп’ютер з клавіатурою (ноутбук)

1.3. Оперативна пам’ять:

об'єм пам'яті - не менше 8GB

1.4. Накопичувач HDD або SSD:

об'єм HDD - не менше ніж 1 TB

 об'єм SSD - не менше ніж 512 ГБ

1.5. Відеомонітор

інтегрований з корпусом;

розмір діагоналі - не менше ніж 17", з роздільною здатністю не менше ніж 1920 х 1080;

1.6. Веб-камера

інтегрована у корпус;
1.7. Батарея

Ноутбук повинен працювати в автономному режимі не менше 5 годин

1.8. Мережевий інтерфейс бездротової мережі

інтегрований;

WLAN 802.11ax

1.9. Мережевий адаптер Ethernet

інтегрований;

1.10. Зовнішні інтерфейси

не менше ніж 3 порт USB;

не менше ніж 1 порт HDMI;

не менше ніж 1 Ethernet-порт (RJ-45);

1.11. Клавіатура

повнорозмірна, інтегрована у корпус, латинсько-кирилична, з нанесеними літерами латинського (US International) та українського алфавітів

3. Загальні вимоги:

3.1. Товар повинен бути новим (таким, що не був у використанні), не перебуває в заставі або під арештом, вільний від претензій третіх осіб.

3.2. Всі основні компоненти товару повинні бути оригінальними, заміна компонентів на не неоригінальні забороняється.

3.3. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру Товару і захищає його від пошкоджень під час поставки.

3.4. Транспортні послуги та інші витрати (пакування, тощо) повинні здійснюватися за рахунок Учасника (до ціни Товару входять витрати на транспортування до місця поставки).

3.5. Інформацію про відповідність запропонованого до поставки Товару технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник підтверджує під час проведення процедури закупівлі шляхом надання наступних документів, завірених печаткою учасника (у разі її наявності):

4. Порівняльна таблиця відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника (обов’язково зазначається виробник та модель для можливості перевірки запропонованого обладнання технічним вимогам Замовника).

5. Товари, що постачаються, повинні мати необхідні копії сертифікатів (декларацій) відповідності, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Документи мають бути чинними на дату розкриття пропозицій.

6. Гарантійний лист про надання гарантії на все обладнання строком не менше 12 місяців. Строк, протягом якого Учасник гарантує якість товару (гарантійний строк) зазначається в паспорті на товар або в іншому документі, що додається до товару.

7. Гарантійний лист щодо поставки товару за адресою Замовника, з перевіркою комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень в присутності представників Замовника.

Запропоновані учасником характеристики мають бути не гірші, ніж вказані в зазначеній вище інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.

Усі посилання на конкретну торгівельну марку чи форму, патент, розміри деталей, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника – читати як вираз «або еквівалент».

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних