ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 02.10.2023 20:00
Кількість переглядів: 343

Відповідно до рішення сесії Володарської селищної ради від 22 вересня  2023 року № 1066-33-VIII «Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА»», наказу начальника відділу культури та туризму Володарської селищної ради від 02 жовтня 2023 року № 38 «Про проведення конкурсу на посаду директора  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА»» інформуємо, що подача документів для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА» триває до 01 листопада 2023 року.Фото без опису

Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову (вул. Кооперативна, 20,  смт Володарка, Білоцерківський район, Київська область) та електронну адреси органу управління Фото без опису  у строк до 01 листопада 2023 року.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Відповідно до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 81 "Культура та мистецтво", затвердженого наказом Міністерства культури і мистецтв України 14 квітня 2000 року № 168 встановлено такі кваліфікаційні вимоги до претендентів на заміщення вакантної посади директора вказаного закладу: «Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня: для спеціаліста не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років».

Умови праці директора закладу:

Графік роботи:

  • робочі дні: понеділок - п’ятниця з 8:00 до 17:00;
  • вихідні дні: субота, неділя.

Основна відпустка становить 24 календарних дні.

Додаткова відпустка за особливі умови праці – 7 календарних днів.

Заробітна плата проводиться за 14 тарифним розрядом згідно з наказом Міністерства культури України  від 18 жовтня 2005 року № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки».

До КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА» входять підрозділи:

1) Володарський селищний будинок культури;

2) 13 сільських будинків культури;

3) 7 сільських клубів.

Матеріально-технічна база станом на 01.01.2023:

1. Основні засоби – 1386515 грн. Інші необоротні матеріальні активи – 529255 грн. Виробничі запаси – 11450 грн. Інші не фінансові активи – 7807 грн.

2. За 2022 рік надійшло бюджетних асигнувань 4078907 грн, з них: на заробітну плату – 3398440 грн, на енергоносії – 572657 грн, оплата послуг (крім комунальних) – 46436 грн, на інші – 61374 грн.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних