ТОВ "ВАЛТЕКС" запрошує на роботу швачок взуттєвого та текстильного виробництва

Дата: 28.08.2023 09:16
Кількість переглядів: 178

Товариство з обмеженою відповідальністю «ВАЛТЕКС» - одне з провідних потужних підприємств легкої промисловості, що спеціалізується на виробництві одягу та взуття спеціального призначення. Це високотехнологічна продукція з високою доданою вартістю. За роки роботи продукція ТОВ «ВАЛТЕКС» якісно зарекомендувала себе не лише на українському ринку, а й на ринках СНД.

Підчас війни з рф підприємство не зупинилося, продовжує працювати, зокрема виробляти гостро затребувану сьогодні продукцію для оборонних і промислово-технічних потреб національної економіки. Випускаючи щорічно понад 650 тисяч пар взуття та спецодягу, ми забезпечуємо провідні підприємства нафтогазовидобувної та хімічної промисловості, чорної та кольорової металургії, підприємства машинобудування та металообробки, транспорту та енергетики, будівництва та сільського господарства, силових структур та охоронних відомств. Вивчаючи світовий досвід та відстежуючи тенденції ринку, наші фахівці впроваджують сучасні технології виробництва та розробляють моделі із застосуванням сучасних матеріалів відповідно до індивідуальних побажань замовників. Пошук нових ринків збуту та розширення асортименту продукції дозволяють підприємству стабільно зберігати динаміку зростання. Вся наша продукція сертифікована та відповідає чинним стандартам.

Розуміючи значущість забезпечення безпеки праці, наші співробітники проводять науково-дослідну роботу, беруть участь у спеціалізованих виставках, надають кваліфіковані консультації та організовують семінари щодо використання продукції ТМ "Валтекс", крім того, ТОВ "Валтекс" є членом Української промислової асоціації "Укрлегпром". ТОВ «ВАЛТЕКС» надано статус «Національний виробник», реєстраційний №3, рішення Правління Асоціації «Укрлегпром» від 22.09.2022 р.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних