З метою запобіганню виникнення пожеж і загорянь на хлібних масивах, працівники Білоцерківського районного управління проводять інформаційно-профілактичні заходи з працівниками сільгосппідприємств

Дата: 07.06.2023 18:00
Кількість переглядів: 54

Фото без описуТак, 7 червня фахівці ДСНС провели інструктаж з працівниками ПП "Аграрне", розташованого на території Володарської СТГ.

Особливу увагу рятувальники звернули на дотримання правил пожежної безпеки під час збору урожаю. Представникам підприємства нагадали, що у відповідності до вимог правил пожежної безпеки, поля мають бути обкошені та оборані, також має бути забезпечена обов'язкова наявність попереджувальних знаків щодо заборони паління і користування відкритим вогнем. Фахівці Служби порятунку перевірили також і стан утримання техніки та агрегатів, які будуть задіяні на збиранні і транспортуванні врожаю, а також нагадали керівнику сільгосппідприємства про необхідність дотримання вимог пожежної безпеки в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю, адже навіть незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі й призвести до значних матеріальних збитків. Рятувальники також наголосили, що в період збирання врожаю категорично забороняється спалювання стерні, післяжнивних залишків та розведення багать на полях. У випадку, якщо лиха уникнути не вдалося й пожежа на хлібному масиві все ж таки виникла, негайно потрібно повідомити пожежно-рятувальну службу за номером "101" та приступити до оборювання осередку пожежі по периметру, щоб унеможливити поширення полум’я далі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних