Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Володарської селищної ради

Дата: 16.05.2023 11:57
Кількість переглядів: 169

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Володарської селищної ради відбудуться 13 липня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: площа Миру, 4, смт Володарка. Початок зборів о 14.00.

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Володарської селищної ради:

Прізвище, ім’я та по батькові

Назва організації, або органу виконавчої влади, яку представляє

1

Горідько Алла Іванівна

Володарська районна федерація футболу

2

Короленко Лариса Вікторівна

Володарська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України

3

Швидун Галина Олександрівна

Головний спеціаліст відділу загальної та організаційної роботи апарату селищної ради

Громадська рада при виконавчому комітеті Володарської селищної ради як постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворена на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Новий склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та були внесені інститутами громадянського суспільства, які здійснюють свою діяльність на території Володарської селищної територіальної громади. Кількісний склад нової громадської ради буде визначено установчими зборами.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства). До складу громадської ради може бути обрано не більш ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Членство в громадській раді є індивідуальним.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  • рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (за наявності);
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
  • копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Документи приймаються ініціативною групою до 16.06.2023  включно (крім вихідних  днів) за адресою: каб. № 22, ІІ поверх, площа Миру, 4, смт Володарка, з 08.00 до 17.00.

Телефон для довідок: (04569) 5-03-20.

Голова ініціативної групи Алла ГОРІДЬКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.