Рятувальники Білоцерківського районного управління продовжують проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті

Дата: 18.01.2023 10:27
Кількість переглядів: 111

17 січня працівники ДСНС нагадали жителям Володарської СТГ про необхідність дотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації опалювальних приладів, довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що з настанням холодів почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. Люди, намагаючись обігріти власну оселю, використовують електрообігрівачі, саморобні нагрівальні прилади, а також експлуатують пічне опалення. Як наслідок – масштабні пожежі будинків, господарчих будівель, лазень та, навіть, зафіксовані випадки загибелі та травмування людей. Також громадянам доведено правила безпечного використання газового обладнання, генераторів, електронагрівальних приладів.

Користуючись нагодою, фахівці ДСНС України наголосили про порядок дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів та діям населення під час хімічної атаки та діях у разі оголошення сигналу "Повітряна тривога". Наостанок роздали всім громадянам інформаційні листівки на відповідну тематику.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.