Строки звернення громадян російської федерації для обміну посвідок на тимчасове проживання в Україні

Дата: 01.12.2022 16:38
Кількість переглядів: 317

09.11.2002 набрала чинності Постанова КМУ  від 01.11.2022 №1232 «Деякі питання  надання Державною міграційною службою адміністративних послуг в умовах воєнного стану», якою визначено особливості  надання територіальними органами та підрозділами ДМС адміністративних послуг громадянам російської федерації  у період воєнного стану та протягом 30 календарних днів з дня його припинення або скасування, або набрання  чинності закону щодо врегулювання відносин за участю осіб, пов’язаних з державною агресором.

Відповідно до  п.2  зазначеної Постанови, якщо  строк звернення за обміном  посвідки на тимчасове проживання  настав у період з 24.02.2022  до 09.11.2022, такі особи повинні звернутися за обміном посвідки  на тимчасове проживання протягом 30 днів з дня набрання чинності Постанови ( по 8 грудня 2022 року включно).

Після 8 грудня 2022 року  прийом заяв про обмін посвідки на тимчасове проживання здійснюватиметься не пізніше ніж на 15 робочих днів до закінчення  строку дії посвідки.

Громадянам російської федерації, які проживають на території громади необхідно звернутися із заявою  про  обмін посвідки на тимчасове проживання у встановлені законодавством терміни.

Громадяни російської федерації, у яких припинилися  законні підстави для перебування на території України, у разі їх невиїзду  з України підлягають притягненню до адміністративної відповідальності на підставах та в порядку, визначених Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Володарський відділ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.