ДТЕК Київські регіональні електромережі за місяць повернув світло для понад 390 тисяч мешканців області

Дата: 06.10.2022 11:40
Кількість переглядів: 224

Фото без описуУпродовж вересня фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі 511 разів повертали електроенергію в домівки мешканців області, які залишилися без світла внаслідок негоди або аварійних ситуацій в мережі. Завдяки роботі наших співробітників електропостачання відновили для понад 390 тисяч клієнтів компанії в Київській області. Компанія продовжує підтримувати електроінфраструктуру регіону у належному технічному стані та готує її до проходження сезону пікових навантажень.

Протягом вересня в Київській області трапилися 511 аварійних відключень в електромережі. Найчастіше вони відбувалися внаслідок погіршення погодних умов, що спричинили падінням дерев на лінії електропередачі. Через негоду близько 350 аварійних ситуацій довелося ліквідувати енергетикам ДТЕК. Решта – аварійні ситуації в мережі та пошкодження в абонентському обладнанні, які ліквідували власники цього обладнання.

«ДТЕК Мережі — підтримка для міст і кожного українця. Ми підтримуємо нормальне життя для жителів України. Завдяки роботі наших співробітників минулого місяця електропостачання повернули понад 390 тисячам клієнтів компанії в Київській області. Наші фахівці працюють в режимі 24/7, щоб електроінфраструктура міста працювала стабільно та в повному обсязі забезпечувала область електроенергією», — зазначили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Наразі в Київській області виконуються роботи з підготовки електромереж до осінньо-зимового періоду. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі планово обслуговують електрообладнання, замінюють застарілі, зношені елементи, розчищають електролінії від зелених насаджень та виконують оперативні ремонти для того, щоб попередити аварії. В рамках підготовки Київської області до зими ДТЕК Київські регіональні електромережі виконає ремонт майже 700 кілометрів ліній та технічно оновить 80 енергооб’єктів. Крім того, до кінця року компанія розчистить від зелених насаджень 3187 кілометрів повітряних електричних ліній, щоб гілля дерев не ставали причиною пошкоджень електроліній, коли вони, наприклад, падають на проводи під час негоди. Ці роботи дозволять посилити мережі та, як наслідок, зменшити кількість аварійних відключень, через які українці лишаються без світла на невизначений термін.

Нагадаємо, з початку війни енергетики ДТЕК не зупиняють роботи для підтримки стабільної роботи електромереж. Понад 300 млн грн компанія вже інвестувала у повернення світла мешканцям Київської області одразу після звільнення від окупантів. Другий етап відновлення мереж — відновлення резервних джерел живлення, потребує інвестицій в розмірі ще 600-700 млн грн у перспективі 2022-2023 років. Однак він дасть змогу забезпечувати надійне електропостачання міст та сіл, які були до початку військових дій.

Компанії необхідна допомога держави та міжнародних партнерів у розмірі близько 1 млрд грн для того, щоб повноцінно відновити інфраструктуру мереж та розвивати її згідно з планом та потреб мешканців області.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних