У Володарському відділі ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області працює електронна черга для оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Дата: 15.09.2022 13:06
Кількість переглядів: 449

Фото без описуЗаписатись до електронної черги можна  за допомогою онлайн-сервісу  «Електронна черга»  на офіційному сайті Державної міграційної служби України (https//dmsu.gov.ua).

Запис в електронну чергу здійснюється лише для подачі документів. Для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно.

За допомогою онлайн-сервісу можна здійснити запис на найближчі 2 тижні (15-й день стає доступним для попереднього запису о 0 год. 00 хв. щодоби, але з врахуванням робочих днів).

Для надання адміністративної послуги будь-якому громадянину, будь то доросла людина чи дитина, потрібен певний час для перевірки та оформлення документів, фотографування, сканування відбитків пальців тощо. Тому на кожну особу потрібен окремий запис у черзі.

Також під час здійснення реєстрації у електронній черзі,  можна оплатити послуги за допомогою онлайн-сервісу «Онлайн-оплата послуг» та роздрукувати квитанцію про оплату.

При здійсненні онлайн-реєстрації на сайті ДМС результатом успішної реєстрації у черзі є СМС-повідомлення, у якому міститься інформація про номер у черзі, дата та час прийому. Інформацію про реєстрацію та оплату послуг при здійсненні онлайн-реєстрації на сайті ДМС можна знайти на сторінці «Мої талони та квитанції».

Для доступу до інформації необхідно заповнити відповідні поля форми (вказати номер телефону за допомогою якого здійснювалась реєстрації в електронній черзі та код талону, який надійшов у СМС-повідомленні про реєстрацію в черзі).

Якщо у вас змінилися плани скасовувати власний запис до електронної черги не потрібно. Сервіс в автоматичному режимі скасує ваш запис, якщо ви не з`явилися для отримання послуги, і буде здійснено обслуговування іншого клієнта.

Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 04569 5-03-40


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних