ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Володарської селищної ради «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Володарської селищної територіальної громади»

Дата: 22.08.2022 19:43
Кількість переглядів: 233

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань  повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу проєкту рішення Володарської селищної  ради «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Володарської селищної територіальної громади».

Регуляторний орган:

Володарська селищна рада

Розробник документа:

Відділ житлово-комунального господарства, енергоефективності, інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету Володарської селищної ради

Відповідальна особа:

Ступка Олексій Сергійович

Контактний телефон:

(045 69) 5-08-59

Даний проєкт рішення розроблений відповідно до  статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про рекламу», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003  № 2067  (із змінами), з метою впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території Володарської селищної територіальної громади, а також сприяння соціально-економічному розвитку Володарської селищної територіальної громади.

Проєктом регуляторного акта передбачається встановлення на території Володарської селищної територіальної громади Порядку розміщення зовнішньої реклами.

Проєкт регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднений на офіційному сайті Володарської селищної ради https://www.volodarska-gromada.gov.ua в розділі «Регуляторна діяльність».

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань приймаються у письмовому або в електронному вигляді протягом одного місяця з моменту опублікування даного проєкту рішення.Фото без опису

Поштова адреса: пл. Миру, 4, смт Володарка, Київська обл., 09301,

тел.: (045 69)5-08-59.

e-mail:  jkg-volodarka@ukr.net.


АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту рішення виконавчого комітету Володарської селищної ради «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Володарської селищної територіальної громади»

Про затвердження  Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Володарської селищної територіальної громади

Порядок розміщення зовнішньої реклами на території Володарської селищної територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних