Всесвітня організація охорони здоров’я попереджає, що пандемія Covid-19 далека від завершення, оскільки зафіксоване подальше зростання чисельності інфікованих осіб

Дата: 14.07.2022 16:47
Кількість переглядів: 220

В Україні також підтверджуються випадки захворювання на коронавірус і прикрим є той факт, що вперше за два місяці зросло число хворих з підтвердженим Covid-19.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, який закликав українців не нехтувати здоров’ям та за можливості переглянути свій вакцинальний статус.

Зважаючи на ситуацію, звертаємося до жителів Білоцерківського району з нагадуванням про те, що у всіх громадах продовжують працювати центри масової вакцинації та пункти щеплення, у яких можна отримати першу, другу чи бустерну дозу вакцини проти Covid-19. В наявності є вакцини CoronaVac та Pfizer.

Застерігаємо щодо небезпеки переривання процесу імунізації та наголошуємо, що своєчасне проведення імунопрофілактики сприяє запобіганню важкому перебігу хвороб.

Нагадуємо, що постановою від 27.05.2022 р. № 630 уряд вніс зміни, зокрема, до п. 1 постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 09.12.2020 р. № 1236, продовживши карантин до 31 серпня 2022 р.

Водночас на період дії воєнного стану фізичним особам та бізнесу рекомендується дотримуватися протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню Covid-19. Окрім того, громадянам рекомендується також забезпечити отримання повного курсу вакцинації проти Covid-19 вакцинами, які дозволені ВООЗ до використання.

Джерело інформації: https://www.facebook.com/bcrda2020/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.