У ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКОМУ ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЯ З ПОЛЕГЛИМ НА ВІЙНІ ГЕРОЄМ-ЗЕМЛЯКОМ

Дата: 06.06.2022 14:39
Кількість переглядів: 528

4 червня у селі Городище-Пустоварівське Володарська громада попрощалася із мужнім захисником, щирим патріотом та вірним сином України Анатолієм Юхимцем. 36-річний Герой був солдатом самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи.

Анатолій Юхимець пов’язав життя з армією ще у 2003 році, пішовши на строкову службу. У 2007 році підписав контракт, та впродовж 5 років ніс військову службу.

У 2014 році був призваний за мобілізацією до лав Збройних Сил України. Він побував у самому пеклі бойових дій на сході країни, захищаючи летовище Донецького аеропорту.

25 лютого 2022 року знову пішов на фронт. Вірний Присязі воїн мужньо і віддано боронив у боях з російськими окупантами рідну землю. Загинув Анатолій 31 травня 2022 року під час артилерійського обстрілу на передовій лінії фронту в Луганській області.

Віддати останню шану Герою прийшли його рідні та близькі, друзі та побратими по службі, односельчани та жителі багатьох сіл громади, представники Володарської селищної ради.

Труну з тілом Анатолія військовослужбовці несли на плечах від його рідного двору до кладовища. Поховали Захисника з усіма військовими почестями на кладовищі села Городище-Пустоварівське.

Вічна пам’ять полеглому Герою!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.