Секретар Володарської селищної ради Сергій Миколаєнко відвідав Гайворонський, Рубченківський, Рудосільський та Пархомівський старостинські округи

Дата: 06.05.2022 11:05
Кількість переглядів: 280

Фото без описуПід час робочого візиту до населених пунктів старостинських округів Сергій Вікторович ознайомився з результати проведеного місячника благоустрою, обговорив проблемні питання кожного старостинського округу і шляхи їх вирішення зі старостами Оксаною Новіцькою, Володимиром Колесником, Людмилою Марковою. Також поспілкувався з жителями та місцевими аграріями.

Протягом квітня у нашій громаді тривав місячник благоустрою. Працівники Володарської селищної ради, установ, організацій, підприємств, старости старостинських округів, приватні підприємці, комунальники, небайдужі жителі та гості громади активно долучилися до заходів із прибирання та наведення чистоти на територіях наших селища та сіл.

Місяць посиленого прибирання дав свої результати. Звісно, маємо як позитивні підсумки, так і недоліки щодо благоустрою територій. На жаль, війна внесла свої корективи. Значна частина місцевого бюджету використовується на потреби армії. Але це не означає, що ми маємо скласти руки. Робота з благоустрою на цьому не припиниться. Ми і надалі будемо працювати на благо нашого Володарського краю.

Тож закликаємо жителів громади підтримувати чистоту і порядок у своїх домогосподарствах, у місцях загального користування, парках, скверах.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних