У ВОЛОДАРСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ДОЗВОЛИЛИ ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ, АЛЕ ЗА ПЕВНИХ УМОВ

Дата: 27.04.2022 18:58
Кількість переглядів: 232

Сьогодні, 27 квітня, виконавчий комітет селищної ради ухвалив рішення №101 від 27.04.2022 р. «ПРО ПРОДАЖ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ НА ТЕРИТОРІЇ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ».

- Починаючи з 28 квітня 2022 року дозволити на території Володарської селищної територіальної громади торгівлю алкогольними напоями з 10 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин виключно в торговельній мережі (магазинах) та закладах громадського харчування, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

- Установити додаткові обмеження щодо заборони продажу алкогольних напоїв особам у форменому одязі з числа військовослужбовців, представників правоохоронних органів, добровольчих формувань.

- Доручити відділенню поліції № 4 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області забезпечити дієвий контроль за дотриманням правил торгівлі алкогольними напоями виключно у встановлений проміжок часу та посилити заходи профілактики щодо вживання спиртних напоїв та наркотичних речовин.

- Встановити, що у разі виявлення порушень режиму продажу алкогольних напоїв та негативних наслідків, спричинених такими діями, дані питання будуть невідкладно розглянуті на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Володарської селищної ради та будуть прийняті відповідні рішення щодо заборони або обмеження продажу алкогольних напоїв.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.