НАРАДА З ПИТАНЬ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ ВЕЛИКОДНЯ

Дата: 22.04.2022 16:49
Кількість переглядів: 499

Фото без описуВолодарська селищна рада, її виконавчий комітет та оперативний штаб з питань забезпечення безпеки громадян, протидії можливим надзвичайним ситуаціям на території Володарської селищної територіальної громади працюють в посиленому режимі напередодні Великодніх свят.

Сьогодні, 22 квітня, на засіданні оперативного штабу з урахуванням оголошеного в Україні воєнного стану та з метою недопущення провокацій, упередження неконтрольованих акцій окремих груп людей, було прийнято рішення про забезпечення громадської безпеки під час Великодніх свят біля храмів громади.

На виконання даного протокольного рішення оперативного штабу секретар селищної ради Сергій Миколаєнко провів нараду з керівництвом підрозділів поліції, ДСНС, добровольчого формування Володарської селищної територіальної громади та старостами старостинських округів щодо організації патрулювання територій біля храмів громади під час святкування Великодня, задля забезпечення безпеки вірян та недопущення провокаційних актів з боку ворога.

З огляду на ситуацію, яка склалась в Україні, Сергій Вікторович наголосив на необхідності дотримання вимог комендантської години та недопущення проведення богослужінь в храмах у нічний час. Ми маємо бути пильними і не допустити провокацій на релігійному підґрунті, адже ворог тільки й чекає, щоб використати це у своїй пропаганді.

Бойові дії на території нашого регіону не ведуться, але це не означає, що війна закінчилась. У кожного свій фронт – хтось на передовій, хтось в тилу. Але місія спільна – людське життя, його захист.

В свою чергу керівництвом добровольчого формування Володарської селищної територіальної громади було наголошено на дотриманні режиму світломаскування в населених пунктах та протидії підпільним реалізаторам алкоголю.

Наприкінці наради Сергій Миколаєнко привітав усіх присутніх з прийдешнім Великоднім святом та побажав усім миру і Перемоги.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних