Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк до жителів району з нагоди Великодніх свят

Дата: 22.04.2022 14:46
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Шановні жителі Білоцерківського району!

У переддень величного православного свята – Воскресіння Христового – звертаюся до кожного з вас із щирими словами привітання і побажання миру та Божої благодаті.

Цьогорічний Великдень ми зустрічаємо в особливих умовах, коли всі наші думки і молитви містять спільне звернення до Господа – захистити наші домівки, наші родини, нашу країну від злочинних дій російських окупантів, підтримати наших славних захисників, додати їм сили і вберегти від ворожої кулі.

Ми дякуємо Всевишньому за зміцнення нашої віри у Перемогу, у торжество справедливості. Ми дякуємо за мудрість і мужність, якими наділений наш народ і якими ми вражаємо увесь світ впродовж цієї жорстокої війни.

Разом з тим у ці святкові дні я щиро зичу, щоб Світло Великодня укріпило наші щирі прагнення змінити світ на краще, щоб непохитною ставала наша віра у завтрашній день, щоб додавалися сили і терпіння на шляху подолання труднощів, які випали на нашу долю.

Зичу вам, дорогі мої земляки, добра і злагоди, міцного здоров’я і довголіття, достатку і благополуччя, любові й тепла.

А ще щиро сподіваюся на вашу мудрість і виваженість під час відзначення Великодніх свят. Не забувайте, що у нашій країні триває війна. Ворог цинічний і підступний, для якого не існує нічого святого. Саме тому бережіть себе і своїх рідних, уникайте відвідання місць, де можливе значне скупчення людей. Не піддавайтеся на провокації, які носитимуть релігійне підгрунтя і можуть призвести до значних внутрішніх протиріч, здатних послабити нашу єдність і стійкість.

Пам’ятайте: ми єдині! І нехай Божа милість та взаємна повага один до одного допоможуть здолати нам усі негаразди, а щира любов до неньки-України та нашої рідної Білоцерківщини і надалі об’єднує нас і надихає на добрі праведні справи!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних