Доброго дня, шановні жителі громади!

Дата: 21.04.2022 13:47
Кількість переглядів: 172

Фото без описуСьогодні 57-й день героїчного спротиву нашого народу проти російської навали. У двадцять першому столітті, у центрі Європи – ми, українці, вкотре виборюємо своє право мати вільну, демократичну державу.

Цієї неділі ми святкуватимемо Великдень – величне свято перемоги життя над смертю. І це свято радості, добра та надії ми відзначатимемо, на превеликий жаль, в умовах війни. Підступний ворог неодноразово доводив, що для нього немає нічого святого. У російських військ немає жодних моральних принципів. І ми бачимо за ці 2 місяці, скільки храмів було знищено, обстріляно та зруйновано.

Тому шановні друзі, у переддень свята Воскресіння Господнього я звертаюся до всіх вірян і закликаю неухильно дотримуватися правил воєнного стану під час дії комендантської години. На території Володарської селищної територіальної громади прийнято рішення максимально обмежити проведення богослужінь за участі прихожан. Долучайтеся до онлайн-богослужінь, які транслюватимуться на каналах телебачення, в мережі інтернет.

У храмах на території нашої громади освячення великодніх кошиків розпочнеться вранці 24 квітня у години визначені священниками таких храмів, про що вас буде додатково поінформовано.

Дорогі друзі! Сьогодні як ніколи важливо зберегти мир у наших серцях, всю нашу енергію направити на любов до рідних, на підтримку наших воїнів та молитися за мир у нашій Батьківщині! Все буде Україна і буде Перемога!

Секретар селищної ради Сергій Миколаєнко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних