Шановні мешканці нашої громади!

Дата: 08.04.2022 15:23
Кількість переглядів: 163

Ця війна показала не так усьому світу, а насамперед нам, ким ми є і на що здатні. Сьогодні складно зустріти людину, яка б сумнівалася, що наша нація як ніколи згуртована. Відтепер у нас спільні мрії, ідеї та мета. І поки в Україні йде війна, кожен чітко усвідомлює – потрібно бути корисним.

Кожного з нас хвилює доля наших земляків військових. Кожен, як може підтримує бійців, які стали на захист неньки-України. Ми розуміємо, що нині чи не найважливішим громадянським обов’язком є допомога військовим і дуже близько сприймає відому фразу: «Хто як не ми?», «А й справді, хто як не ми?» І люди допомагають чим можуть.

Тож щира вдячність нашим господиням Логвина, Петрашівки, Гайворона, Завадівки, Біліївки, Матвіїхи та усім іншим трудівницям громади, які завзято з молитвою на устах, з любов’ю та добром у серці ліплять вареники, печуть пиріжки та різні смаколики нашим захисникам. Вони, як ті бджілки трудяться задля Перемоги! Їм нелегко, але вони працюють. Працюють із оптимізмом та вірою. Вірою в Перемогу!

Смак домашнього тепла передали нашим захисникам працівники Косівського навчального закладу. Руки вправних господинь підготували смачну випічку: кекси, пряники, сухе печиво.

А написи, які на ящиках та контейнерах із домашніми гостинцями від матерів, дружин, сестер – «Повертайтесь живими!», «Бережіть себе!», «Молимось за вас!»… Ці слова сьогодні безцінні…

Дякуємо, що разом підтримуємо наших захисників. Дякуємо, що в цей складний час ми єдині як ніколи. Це дуже важливо, і наша громада, без сумніву, - яскравий цьому приклад.

«Народ і армія єдині!» - це дійсно так.

Згуртованість та взаємодопомога наближають Перемогу!!!

Секретар Володарської селищної ради Сергій Миколаєнко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.