Повертаємо світло: енергетики ДТЕК повернули світло для майже 7 700 клієнтів та відновлюють електромережі на звільнених територіях Київщини

Дата: 05.04.2022 14:29
Кількість переглядів: 183

Фото без опису4 квітня аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі повністю або частково повернули світло у 24 населених пункти Київській області, що були знеструмлені через бойові дії. Знову зі світлом 7 696 домівок. Також електромонтери ДТЕК розпочали відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. Світло вже частково повернули в п’ять населених пунктів у Бучанському та Броварському районах, де нещодавно точились жорстокі бої і які вже розмінували українські військові. Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються, щойно бригади отримують можливість їх безпечно виконувати.

Протягом 4 квітня електромонтерам ДТЕК Київські регіональні електромережі вдалося повністю або частково відновити електропостачання у 24 населених пунктах в Баришівському, Броварському, Макарівському, Києво-Святошинському та Вишгородському енерговузлах Київської області, знеструмлених через бойові дії. Світло повернули для 7 696 домівок.

Також аварійні бригади ДТЕК розпочали відновлення електропостачання в населених пунктах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини та Києва.

За минулу добу фахівці повністю або частково повернули світло у смт Макарів Бучанського району, смт Велика Димерка та села Русанів, Квітневе, Шевченкове Броварського району, звільнених Збройними силами України від загарбників.

Електромонтери продовжують огляди енергообладнання та відновлювальні роботи. Аварійно-відновлювальні бригади приступають до роботи одразу після розмінування цих територій. В першу чергу фахівці компанії відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачання населених пунктів. Після цього розпочнуть відновлення розподільчих мереж 10-0,4 кВ, які живлять безпосередньо житлові будинки.

Наразі енергетики вже провели огляди пошкодженого обладнання на 8 підстанціях у Бучанському районі і готуються розпочати ремонтні роботи, щоб повернути світло в домівки громад.

Компанія співпрацює з Територіальною обороною та Збройними силами України для отримання доступу до місць пошкоджень. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Без світла залишаються мешканці 473 населених пункти у Київській області. Ситуація ускладнена активними бойовими діями.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 41 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Нагадаємо, що 24 березня ДТЕК Київські регіональні електромережі розпочав технологічні роботи на інформаційних сервісах задля підвищення надійності та стійкості інформаційних систем. На час проведення робіт функції деяких каналів зв’язку з компанією будуть обмежені. Компанія повідомить про відновлення повноцінної роботи своїх сервісів.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних