ЗВЕРНЕННЯ СЕКРЕТАРЯ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СЕРГІЯ МИКОЛАЄНКА

Дата: 04.03.2022 09:14
Кількість переглядів: 172

Шановні жителі громади та громадяни, які тимчасово перебувають на території Володарської селищної територіальної громади

Вже понад тиждень Україна живе у стані війни. Дев’ятий день російські війська знищують наші села, міста, гинуть мирні люди, серед них – діти! Сьогоднішня ніч вкотре показала, що ворог не має жалю, не має здорового глузду, адже він стріляв по Запорізькій АЕС – найбільшій атомній електростанції Європи!

Але наші війська твердо стоять на своїх позиціях, відвойовують окуповані території! Слава їм!

Наші тили всіма силами допомагають армії, біженцям, і серед таких територій – наша.

Дякую всім, хто допомагає нам виконувати завдання по збору допомоги військам і теробороні, хто надав прихисток людям, які прибувають із зони бойових дій! Ми продовжуватимемо цю роботу, доки не мине потреба, але запрошую всіх до організованості у цьому питанні! За прийом та розміщення у селах відповідають старости округів, їм допомагає наш Центр волонтерської допомоги. Телефони для зв’язку з Центром щодо всіх питань по поселенню біженців: 0508145575.

Оперативний штаб при селищній раді разом з силовиками і теробороною цілодобово контролює ситуацію.

Дякую небайдужим і пильним жителям, які повідомляють нам про підозрілих осіб, автомобілів. Нагадуємо черговий телефон селищної ради – (04569) 5-06-65.

На даний час, з метою упередження хакерської атаки на офіційний вебсайт Володарської селищної ради тимчасово не працює. Тож вся офіційна інформація про поточну ситуацію, повідомлення та оголошення надаються через офіційну сторінку громади у мережі Фейсбук. Користуйтеся виключно офіційними джерелами інформації, не читайте і не слухайте російські фейки, не розповсюджуйте у мережах неперевірену інформацію.

Всі об’єкти інфраструктури громади, комунальне підприємство «Володарка», медичні підприємства працюють стабільно в штатному режимі.

Наші заклади торгівлі постійно поповнюються хлібом, іншими продуктами харчування, товарами першої необхідності.

На прохання військових про продуктову допомогу жителі нашої громади, за підтримки сільськогосподарських підприємств, торгівельних, ресторанних закладів, організували заготівлю м’ясної консервації, згущеного молока. Продовжуємо централізований збір продуктів, одягу, з подальшою передачею тим, хто цього потребує.

Дякую всім за це!

Разом з Благодійним фондом «Розвиток Володарщини» організовано збір грошової безготівкової допомоги на потреби нашої Армії. Долучайтесь!

Дякую кожному, хто вносить посильний вклад у нашу перемогу. Дякую за згуртованість, активність, небайдужість! Доки ми разом – ми непереможні!

Слава нашим захисникам! Слава працівникам тилу, простим людям, які допомагають у боротьбі з ворогом, хто як може! Перемога за нами! Смерть ворогам!

Секретар Володарської селищної ради Сергій МИКОЛАЄНКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.