Вибір майбутньої професії – служба зайнятості допоможе!

Дата: 16.02.2022 16:18
Кількість переглядів: 263

Фото без описуВибір професії — справа нелегка, але необхідна, адже щасливе й успішне життя багато в чому залежить від роботи, яку виконує людина.

Так, як же правильно вибрати професію? Користі поради ви тримаєте під час онлайн – марафону «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього», який проводиться в рамках Місячника професійної орієнтації з 15 лютого по 15 березня 2022 року.

У форматі прямих ефірів з вами буде працювати 21 спікер (практичні психологи, коучі та фахівців з профорієнтації) від відповідальних організаторів: Київського обласного центру зайнятості, Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди та молодіжного центру «Зустріч» (м. Переяслав).

Онлайн-марафон проводиться у закритій Facebook-групі (https://www.facebook.com/groups/335673921119340/members/...), тому всі бажаючі долучитися до онлайн-марафону (крім спікерів) повинні зареєструватися або заповнити анкету учасника, що розміщена за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP5tC1wY9ypw4GiXz878TLrWNzUaNCcnn7tkgcOWM6OTrTGw/viewform?usp=sf_link.

Також учасники онлайн-марафону мають бути зареєстрованими користувачами Facebook. Приєднання учасників до вище згаданої Facebook-групи відбуватиметься виключно після їх реєстрації, повідомлення про приєднання надсилатиметься учасникові адміністратором онлайн-марафону в автоматичному режимі. Всі бажаючі можуть приєднатися до групи як до початку проведення прямих ефірів в рамках онлайн-марафону, так і в процесі (шляхом заповнення анкети).

Приєднуйтесь до МАРАФОНУ!!! Участь – безкоштовна !!!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних